Ana SayfaÜnlülerAlina Boz'un parasını vermediler mi? 160 bin lirasını istedi!

İlgili Postlar

Alina Boz’un parasını vermediler mi? 160 bin lirasını istedi!

Genç oyuncu Alina Boz’dan ‘Paramparça’ isyanı! Dizide rol aldığı 15 bölümün parasını almadığını iddia eden Alina Boz, Endemol Medya şirketine tazminat davası açtı. Ücretini alamadığı iddiasıyla şirkete 160 bin liralık tazminat davası açan Boz, “Hakkımı aramak için buraya geldim. Çalıştık ama mağdur olduk.” dedi. İşte detaylar…

Alina Boz yeni bir aşka yelken açtı!

Alina Boz’dan ‘Paramparça’ ücreti için dava

Paramparça dizisinde Hazal karakterine hayat veren genç oyuncu Alina Boz, Endemol Medya şirketi ile bölüm başına 10 bin liralık ücret için anlaşma yapmıştı. Ücretinin tamamını alamadığını iddia eden Alina Boz, mahkemeye sunduğu dilekçesinde dizinin 83’üncü bölümünden 97’inci bölümüne kadar olan toplam 15 bölümlük ücretini alamadığını iddia etti. Toplamda 150 bin lira oyunculuk ücreti ile 10 bin lira manevi tazminat talep eden Alina Boz, parasını istiyor.

Alina Boz kimdir?

Zaman aşımı olduğu gerekçesiyle davanın reddi talebi

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; Aline Boz’un açtığı davada davalı olan Endemol Medya şirketi cevap dilekçesinde, dava ile ilgili zaman aşımı olduğunu belirterek esas yönünden davanın reddine karar verilmesi talep etti.

Alina Boz duruşmada hazır bulundu

İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Alina Boz,avukatı ile birlikte katıldı. Mahkeme, ara kararını açıkladı ve davacı Alina Boz’un alacağı oyunculuk ücretinin bilirkişi tarafından hesaplanması için dosyanın bilirkişiye gönderilmesine karar verdi. Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi. Ayrıca dosyaya konan CD’nin de bilirkişi tarafından izlenmesine karar verildi.

Çalıştık, ettik, mağdurum. Hakkımı arıyorum

Başarılı işlere imza atana genç oyuncu Alina Boz, duruşma çıkışı yaptığı açıklamada “Hakkımı aramak için buraya geldim. 15 bölümde toplamda 150 bin liralık ücretimi alamadım. Çalıştık, ettik, mağdurum. Herkes gibi ben de hakkımı arıyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler