Ana SayfaÜnlülerAlina Boz hayranlarına Tolgshow müjdesi

İlgili Postlar

Alina Boz hayranlarına Tolgshow müjdesi

Fox TV’de ekranlara gelen Tolgshow’un bu haftaki konuğu Alina Boz olacak. İşte yeni bölüm ile ilgili detaylar.

Türkiye’nin en çok izlenen komedi programlarından birisi olan Tolgshow, her hafta ekranlara yeni konuklar almaya devam ediyor. 2 bölüm olarak hazırlanan programın ilk bölümünde Tolga Çevik’e ünlü bir isim konuk olurken, ikinci bölümde normal program oyuncuları ile program noktalanıyor. Bu hafta Tolgshow’a konuk olacak ismin Alina Boz olacağı açıklandıktan sonra özellikle sosyal medyada ünlü oyuncunun hayranları büyük bir sevinç yaşadı.

Alina Boz ve Alp Navruz uyumu yakaladı!?

Tolgshow’da Alina Boz rüzgarı

28 Temmuz Cumartesi günü saat 23.30 itibari ile ekranlara gelecek olan yeni bölümde Tolga Çevik ile Alina Boz arasında nelerin yaşanacağı merak edilirken çok fazla programlara katılmayan Alina Boz’un programa katılacak olması aynı zamanda yeni bölüm için büyük bir merak da uyandırdı.

Geçtiğimiz bölümlerde Saba Tümer’in katıldığı programda kahkahalar eksik olmazken Tolgshow en çok izlenen programlar listesine de girmeyi başarmıştı. Özellikle yayınlandığı saatte karşısında çok güçlü rakiplerin olmaması Tolgshow’un izlenme oranlarını çok daha fazla arttırıyor. Genç ve güzel oyuncu Alina Boz’un yeni bölümde Tolgshow’un konuğu olarak izleyici karşısına çıkacak olması beklentileri ve yeni bölüm için heyecanı arttırırken genç oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği ve Tolga Çevik’in haylazlıkları karşısında neler yapacağı da merak ediliyor.

Alina Boz kimdir?

Elimi Bırakma dizisinde yer alıyor

Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönüş yapan Alina Boz, TRT 1’de ekranlara Elimi Bırakma dizisinde rol alıyor. Programda yeni dizisi hakkında da açıklama yapması beklenen oyuncu yeni bölüm ile birlikte ekranlarda olacak.

Tolgshow’un 18. bölüm Alina Boz’lu yeni bölümü ise şöyle;

Elimi Bırakma oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler