Ana SayfaDedikoduAlican Barlas Hollywood Starı Oldu

İlgili Postlar

Alican Barlas Hollywood Starı Oldu

Bir süre Los Angeles’ta oyunculuk eğitimine devam eden Alican Barlas Hollywood starı oldu. Ünlü oyuncu Hollywood yapımı Christmas with the Chosen: The Messengers’da rol aldı. 30 yaşındaki bu oyuncu, İsa’nın havarilerinden biri olan Tychigu’yu canlandırıyor.

“Christmas with the Chosen: The Messengers” İçin Kamera Karşısında

Türk oyuncu Alikan Barlas’ın Los Angeles’taki çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Daha önce Equalizer 2’de ünlü film yıldızı Denzel Washington karşısında rol alan 30 yaşındaki oyuncu, bu kez “Christmas with the Chosen: The Messengers” filminde kamera karşısına geçti. Hz. İsa’nın takipçilerinden Egeli Tychicus’u canlandıran Alikan Barlas’a Sarah Ann ve Lara Silva eşlik etti. Film, Utah’ta yazar ve yönetmen Dallas Jenkins tarafından yönetildi.

Filmin Gişe Başırısı Övgü Topladı

1 Aralık’ta Amerika’da vizyona giren “Christmas with the Chosen: Christmas for the Messengers” büyük bir gişe başarısı elde etti. Ön satış duyurusunun yayınlanmasıyla birlikte 12 saat içinde 1,5 milyon bilet satıldı. Üretim şu ana kadar 12 milyon ve 16 milyon ABD doları kazandı.

Alican Barlas Hollywood Starı Oldu

“Seçilmişlerle Noel: Haberciler”in ardından Alican Barlas, “Winter in LA” filmi için kamera karşısına geçti. Barlas’ın bu kez başrol oynadığı film, 2022’de vizyona girecek.

Alican Barlas Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler