Ana SayfaÜnlülerAli Sunal'ın Büyük Pişmanlığı!

İlgili Postlar

Ali Sunal’ın Büyük Pişmanlığı!

Uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden usta oyunca Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, acı pişmanlığını açıkladı. Ali Sunal’ın Büyük Pişmanlığı! Detayları Haberimizde..

Simit satan Ali Sunal’ı kimse tanımadı!

Ali Sunal’ın Büyük Pişmanlığı!

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 yılında Balalayka adlı filmin çekimleri için Trabzon’a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştu. Ali Sunal’ın Büyük Pişmanlığı!

Ali Sunal kimdir?

Ali Sunal; “Karantinada Babamı İzliyoruz”

Korona vrüs salgını dolayısla karantina günlerini kızı Narin ve eşi ile evinde geçirdiğini anlatan oyuncu Ali Sunal 2.Sayfa magazin programının ünlü sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan’ın “Bu süreçte babanın filmlerini izliyor musun?” sorusuna, “Kaybettiğimizden beri izleyemiyorum, kızımla inşallah” diye yanıt verdi.

Kemal Sunal’ı 18. ölüm yıl dönümünde hasretle anıyoruz… Kemal Sunal kimdir? Nasıl öldü?

Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, “Keşke o uçağa binmeseydik” dedi.

Ali Sunal; “Keşke O Uçağa Binmeseydik”

Uçak fobisi olduğu daha önce de bilinen ve yaşamı boyunca hiç uçağa binmeyen Usta sanatçı Kemal Sunal’ın vefatıyla alakalıda açıklama yapan Ali Sunal, “Hayatımda keşke demeyi hiç sevmem hatta kimsenin bu şekilde yaşamasını da istemem ama bazen ‘keşke o uçağa binmeseydik’ diyorum. Ama bununla yaşamam mümkün değil. O zaman kızıma karşı bu kadar güler yüzlü olamam böyle bir lüksüm yok” şeklinde itirafta bulundu.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler