Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAli Filminin Galası Yapıldı! Ali Filmi Oyuncuları Kimler?

İlgili Postlar

Ali Filminin Galası Yapıldı! Ali Filmi Oyuncuları Kimler?

Gerçek bir hikayeden yola çıkarak beyaz perde de yerini alan izleyicilere göz yaşı vaat eden Ali filminin galası bu akşam yapıldı. Yoğun bir katılım olan galada Ali filmi oyuncuları tam kadro yer aldı. Biz de magazinhaberleri.com olarak galadaydık!

Ali Filminin Galası
Ali Filminin Galası

Ali filminde Yeşilçam’a özlem duyan gerçekçi bir kitleye hitap ettiğini söylemek yanlış olmaz. Ali filmi Batı Karadeniz’in popüler ilçelerinden biri olan Amasra’da çekildi.

Ekibin Gala Yorumları

Ali filminin yönetmeni Ramazan Özer, bu akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen galada mikrofonları başına geçerek basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ali filmin baştan sona her sahnesinde her konuda mümkün olduğunca gerçek hikayeden sapmamaya özen gösterdiklerini vurgulayarak, “Senaryo oyuncularımıza gittiği andan itibaren hepsinin gözündeki gerçeklik konusunda etkilenmeyi gördüm ve bu anlamda herkes bu işe yüreğini verdi.” dedi.

Filmin başrol oyuncularından Ali karakterini canlandıran ve filmde saçlarını kazıtma sahnesinyle damga vuran Gürbey İleri de filmin samimiyetinde bahsederek “Hem kamera arkası hem de oyuncular olarak, normalde 1,5 ayda çekilecek bir filmi, 13 gün gibi kısa bir sürede çektik. Ekip arası uyumumuz çok iyiydi. Bunun için set ekibine çok teşekkür ediyorum. Her zaman enerjimizi çok yüksek tuttular.” diye konuştu.

Hakan Meriçliler de mikrofonların başına geçtiğinde filmi daha önce izlemediğini ve galada herkes ile birlikte izleyeceğini vurgulayarak “Bu filmde olduğum her an çok keyifliydi. Böyle filmlerde sadece oynamak yetmez, çok daha başka unsurlar da gerekli.” ifadelerini kullandı.

Ali Filmi Duygusal Anlar Yaşattı!

Ali Filmi Oyuncuları

Ali Filminin Konusu

Gemici bir babanın balıkçı olan oğlu ‘Ali’ son dönemin en hüzünlü hikayesiyle yüreklere temas edecek. ‘Sen olsan ne yapardın?’ sorusunu cevaplamak daha önce olduğundan çok daha zor olacak.

Mide kanseriyle savaşan oğlu ‘Ali’ ile hayat koşturmacası içinde Ali büyürken O’na ayıramadığı zamanı telafi etmeye çalışan Cemil Kaptan’ın hikayesi anlatılıyor. Cemil Kaptan zamanının kısıtlı olduğunu biliyor ama ne kadar kısıtlı olduğunu bilmiyor. Mide kanseri ile savaşan oğlu Ali’nin durumu karşısında çaresizlik içinde kıvranan babanın ‘Sen olsan ne yapardın?’ sorusu tüm Türkiye’yi hüzne boğacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler