Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerUluslararası Polisiye Komedi Filmi Hareket Sekiz'in Çekimleri Başlıyor!

İlgili Postlar

Uluslararası Polisiye Komedi Filmi Hareket Sekiz’in Çekimleri Başlıyor!

Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor!. Hareket Sekiz filmi, sinema sezonun açılış filmi olarak, olağanüstü yetenekli oyuncu kadrosuyla çekimlere başladığı öğrenildi. Hareket Sekiz hakkında herşey Haberimizde..

Uluslararası Polisiye Komedi Filmi Hareket Sekiz’in Çekimleri Başlıyor!

Çekimlere başlanıldığı öğrenilen Polisiye Komedi filmi Hareket Sekiz’in yetenekli oyuncu kadrosunun kahramanları; Bünyamin, Reşat ve Kazım’dır. Türkiye’de tesadüfi başarılar elde etmiş üç polis memurudur Bünyamin, Reşat ve Kazım. Bir Rus mafya lideri olan Zolka bor madenini, bol olan Türkiye’den yurt dışına yasal olmayan yollar ile taşımak ister.
Zolka’nın hedefinteki ülke ise Liechtenstein’dir. Ve bununla birlikte serüven başlar. Görevleri özel olan bu müstesna üç polis memuru başarılı olabilecek mi? Bünyamin, Reşat ve Kazım, başlarına gelenlerden tamamen habersiz olan başarılı polis memurları acımasız Rus mafyasının üstesinden gelebilecekler mi? On parmağında on marifet olan yetenekli oyuncuların oynadığı Hareket Sekiz’de, aksiyon, komedi, polisiye ve kahkaha tufanı fazlasıyla hat safhada…

Hareket Sekiz’in Oyuncu Kadrosu;

Hareket Sekiz’in aksiyon yüklü sahneleri için özel bir ekip getirildiği öğrenilen bilgiler arasında.. Oyuncu kadrosu ise şöyle: Ali Sunal; sakar polis memurunu, Onur Atilla; sinirli ve şans oyunlarına düşkünü, Sarp Bozkurt; stajyer polis memurunu, Gürgen Öz; Rus mafya lideri ve iş adamı, Bihter Dinçel; polis muhabirine, DevrimYakut; stajyer polisin düşkün annesine, Hakan Bilgin; Emniyet Müdürü, Hande Katipoğlu; Bünyamin’in gözü hep yükseklerde olan eşi rollerine can verecekler..

Hareket Sekiz, 12 Ülke’de Aynı Anda 4 Ekim’de Sinemalarda!

Yüksek performanslarıyla kahkaha garantisini veren Hareket Sekiz, tam 12 ülkede aynı anda 4 Ekim’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Türkiye’de bir ilk olan tamamen yerli yapımdan oluşan Hareket Sekiz’in yapımını DADA Vision üstleniyor. Hareket Sekiz’in yönetmen koltuğunda ise Ali Yorgancıoğlu oturacak. Filmin yapımcılığını Levent Cengizhan’ın yaparken, senaryosu ise Ayberk Çınar’a ait olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler