Ana SayfaÜnlülerAleyna’ ya Tebrik Mesajları Yağıyor!...

İlgili Postlar

Aleyna’ ya Tebrik Mesajları Yağıyor!…

Söylediği ‘Real Love’ adlı yepyeni şarkısının yayınlanmasının ardından dinleyiciden tam not alan Aleyna Tilki’ ye tebrik mesajları yağıyor. Sosyal medyada Aleyna Tilki konuşuluyor. İşte Detaylar…

Aleyna Dünyayı Zorlamaya Devam Ediyor…

Aleyna’ ya Tebrik Mesajları Yağıyor!…

Genç popçu Aleyna Tilki’ nin dünyaca ünlü DJ/Prodüktör Dillon Francis’ le güçlerini birleştirdiği şarkısı ‘Real Love’ çıktı. Dünya çapında üç büyük müzik şirketin biri olan Warner Music’ le bir albüm ve 4 single yapmak üzere anlaşan Aleyna Tilki, Amerikalı dünyaca ünlü dj/producer Dillon Francis’in yeni çıkan “Happy Machine” albümünde söylediği ‘Real Love’ şarkısının yayınlanmasıyla gündemin ilk sıralarına oturdu.

Tebrikler Yağıyor…

‘Real Love’ ile dinleyiciden tam not alan Aleyna Tilki, Twitter Türkiye gündemimde ilk sırada yer alırken Demet Akalın başta olmak üzere birçok ünlüden beğeni ve tebrik mesajı aldı!

Aleyna Tilki kimdir?

Dünyaca Ünlü DJ’ in Albümünde Tek Türk!

Aleyna Tilki, büyük bir üne sahip Dillon Francis’in house / pop ağırlıklı çıkan 8 şarkılık “Happy Machine” albümünün de yer alan tek Türk şarkıcısı oldu. ‘Real Love’ ın Amerika’da ve Aleyna Tilki ‘nin isteği üzerine Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi’nde, 2. Dünya Savaşı’ndan kalma uçakların arasında 14 saatte çekilen, nefes kesici görüntüler ve dans koreografileri ile dolu video klibini Amerikalı yönetmen Jake Wagner çekti.

Aleyna Tilki  ‘Real Love’
Aleyna Tilki ‘Real Love’

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Aleyna Tilki  ‘Real Love’
Aleyna Tilki ‘Real Love’

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler