Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin zor anları!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin zor anları!

Son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri olan Aleyna Tilki, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları’nı söyleyerek hafızalara kazınan sanatçı “Cevapsız Çınlama” şarkısı ile popüler olmuştu. Küçük yaşına rağmen güçlü bir sese sahip olan Aleyna Tilki, birçok çocuk hayranını kendisine hayran bırakmayı başarmıştır.

Aleyna Tilki: Zeka seviyemi ölçtüler, üstün zekalı çıktım! Derecesi de…

Aleyna Tilki Kısa Süre İçinde Geniş Bir Hayran Kitlesine Sahip oldu!

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti. Küçük yaşına rağmen çok iyi paralar kazanan Aleyna Tilki , her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube’da izlenen Aleyna Tilki, Özellikle kız çocukların ve gençlerin merakla ve beğeni ile takip ettiği bir yıldız oldu. Sosyal medya hesaplarında ise yüksek bir sayıya ulaşan  Aleyna Tilki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki AVM’ de Esir Kaldı!

Şu sıralar, yoğun bir konser maratonu ile revaçta olan Aleyna Tilki, alışveriş için gittiği bir AVM’de hayranlarıyla birlikte bol bol fotoğraf ve video çekdi. Hayranları ile vakit geçirme fırsatı buldu. Ardından çektiği kısa videoları sosyal medya hesabından paylaştı. Genç şarkıcı, hayranlarının yoğun ilgisine maruz kaldı. Hayranlarının ilgisine karşılıksız kalamayınca tüm işlerini bırakmak zorunda kaldı. Fotoğraf ve imza isteklerini reddetmeyen Aleyna Tilki, o anlarda yaptığı paylaşıma, “AVM’de esir kaldım’ şeklinde esprili bir not düşerek takipçileri ile paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler