Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Kıyafet Tercihi Şaşırttı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Kıyafet Tercihi Şaşırttı!

Aleyna Tilki’nin kıyafet tercihi görenleri şaşkına uğrattı. Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren şarkıcı, dün erkek arkadaşı Emrah Karaduman’la Çengelköy’de objektiflere takıldı. Aleyna’nın üzerindeki kıyafetlerini görenler ise hayretler içinde kaldı.

Aleyna Tilki, en sonunda 18 yaşına girdi! Partiden özel fotoğraflar haberimizde…

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna’nın pijama terlik kombini herkesi şok etti!

‘Cevapsız Çınlama’ ve ‘O Sen Olsan Bari’ şarkılarıyla milyonlarca hayran kitlesine sahip olan genç şarkıcı, önceki akşam Çengelköy’de, erkek arkadaşı ve ünlü aranjör Emrah Karaduman ile görüldü. Aleyna’yı, üzerindeki terlik ve pijamayla görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Emrah Karaduman Kimdir?

Amerikan yıldızlarına özendi

Genç şarkıcı sürekli “Dünya starı olmak istiyorum” sözleriyle dikkat çekiyordu. Gerçekten de Amerikan yıldızlarını taklit ettiği gözlemlenen Aleyna; üzerindeki pijaması ve terlikleriyle, çok sıra dışı olduğu gibi bir o kadar da bakımsız bir halde objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı; deyim yerindeyse ‘yataktan kalktığı gibi sokağa çıkmış’ olarak görülünce, herkesi hayretler içinde bıraktı. Pijaması, 350 TL’ye satılan ve sokakta giyilmek üzere tasarlanmış terlikleriyle hem bakımsız hem de tuhaf tarzıyla, mekanda gayet rahat hareketler sergilemesiyle, tüm bakışları üzerine çevirdi.

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman hakkında konuştu: Aramızda bağ var

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler