Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin fotoğrafı, hayranlarını ikiye böldü!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin fotoğrafı, hayranlarını ikiye böldü!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, dil eğitimi için gittiği Amerika’da sahile inip poz verdi. Çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Aleyna Tilki, yorum yağmuru ile karşı karşıya kaldı. Tilki, fotoğrafında bacaklarının ince olmasının gündeme gelmesi ile phoshop kullandı ve kullanmadı şeklinde bölünmelere neden oldu. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’nin fotoğrafı photoshoplu mu?

Her daim iddialı sözleri ve paylaşımları ile adından sık sık söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, dil eğitimi için Amerika’ya gitti. Burada Malibu sahiline giden Tilki, bir fotoğraf çekilerek sosyal medya hesabında yayınladı. Bu fotoğraf, kısa sürede yorum yağmuruna tutulurken, hayranlarının ikiye bölünmesine neden oldu. Aleyna Tilki hayranlarının kimileri, genç şarkıcının bacaklarının çok ince çıkması hakkında yaptığı yorumlarda photoshop olduğunu ifade ederken, kimileri de olmadığını savundu.

İşte o fotoğraf

O kadar güzelim ki, gerçek olduğuma inanamıyorlar

Aleyna Tilki, paylaşımının yorum yağmuruna tutulmasına daha fazla dayanamadı ve foyumlara kapattı. Bir açıklama yazan Aleyna Tilki, yine kendinden son derece emin bir tarzda “Yorumdan tel kitleniyor. Bi yavaş ya. Fotograflarımda da o kadar güzelim ki demek kiii gerçek olduğuna inanamıyorlar. bir tane filtre yokkk fotomda çatlayın. :D. Ki fotoğraflarda olduğumdan çok daha kötü çıkarım. Ona shop diyorsanız… Zaten canlıda gören de halüsinasyon sanıyor beni. Alıştım.” diye yazdı.

Aleyna Tilki dudaklarına silikon yaptırdı mı?

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde dudaklarına silikon yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafında, dudaklarının silikonlu olduğu iddia edilmişti.

Aleyna Tilki göğüslerine silikon yaptıracak

Aleyna Tilki’nin, doğum gününden sonra silikon yaptırmak için beklediği iddiaları da ayyuka çıktı. İddiaya göre; Aleyna Tilki göğüslerine silikon yaptırmak için doktora gitti. Doktor, reşit olmadığından dolayı silikon yapamayacağını söyleyince Aleyna Tilki’nin, “28 Mart’ta 18 yaşına gireceğim. Reşit olunca tekrar geleceğim. Bu ameliyatı yaptıracağım.” dediği iddia ediliyor.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl reşit olmamasına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması konusunda eleştirilmiş, bu konu ile uzun süre konuşulmuştu. Aleyna Tilki, 28 Mart’ta 18 yaşına girecek ve artık reşit olacak.

Aleyna Tilki kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler