Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Deniz Seki fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

Fazla kiloları ile başı dertte olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, çözümü bıçak altına yatmakta buldu. Seki, mide küçültme ameliyatı oldu. Ameliyat’tan çıkan Deniz Seki’nin sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Deniz Seki ameliyat oldu

Geçtiğimiz günlerde fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat olmaya hazırlandığı ve bunun için kilo almaya çalıştığı haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Deniz Seki, ameliyat oldu. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, verilen hapis cezasını çekmek için 1092 gün yatan Deniz Seki, bir hayli kilo almıştı. Seki, geçtiğimiz yıl Haziran ayında tahliye olmuş ve cezaevinde aldığı fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatmaya karar vermişti.

Ameliyat için kilo aldı

Zayıflamak için mide küçültme ameliyatı olmaya karar veren Deniz Seki’nin doktoru, kilosunun uygun olmadığını ifade ederek ameliyatını onaylamamıştı. Kısa sürede kilo alarak 90 kiloya ulaşan Seki, mide küçültme ameliyatını oldu.

Deniz Seki’nin sağlık durumu nasıl?

Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin sağlık durumunun iyi olduğu, ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Cillop gibi bir Deniz Seki’yle karşılaşacaksınız

Son günlerde mide küçültme ameliyatı olmak için kilo alıp uygun kiloya ulaşmaya çalışması haberleri ile gündeme gelen şarkıcı Deniz Seki, daha önceden verdiği bir röportajda mide küçültme ameliyatı ile ilgili sorulara “Kilo falan umurumda değil. Ben 10 metrekarelik yerde 1092 gün yaşadım. Spor salonlarında, orada burada gezmedim yani. Hayatın şişkinliği diyelim buna, o da geçecektir. Bana biraz zaman verin, cillop gibi bir Deniz Seki’yle karşılaşacaksınız.” diye yanıt vermişti.

Deniz Seki, geçtiğimiz yıl Haziran ayında 1092 günlük hapis cezasını yattığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye olmuştu. Tahliyesinin ardından, sevgilisi Faruk Salman ile ayrılmıştı.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler