Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin annesinin yorumları "Kime çektiği belli" dedirtti!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin annesinin yorumları “Kime çektiği belli” dedirtti!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki, kızının şarkısını söyledi. O Sen Olsan Bari şarkısını söyleyen anne Tilki, yapılan eleştirilere verdiği yanıtlar ile “Aleyna’nın kime çektiği belli oldu” dedirtti. İşte detaylar…

[irp]

Anne Havva Tilki’den bomba hamle

18 yaşından küçük olduğu halde alkollü mekanlarda sahne alması ile geçmiş dönemlerde çokça eleştirilen genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesinden bomba hamle.

[irp]

Aleyna Tilki’nin annesi de şarkı söyledi

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki, kızının kısa sürede çokça dinlenen son şarkısı O Sen Olsan Bari’yi seslendirdi. Anne Havva Tilki’nin kızının şarkısını söylemesine “Kızına mı özendin?” şeklinde yorumlar yapıldı.

[irp]

Aleyna Tilkş’nin kime çektiği belli oldu

Anne Havva Tilki, yapılan eleştirilere verdiği “Kızım bana özendi, dünya starı oldu.” şeklinde yanıtı, “Aleyna’nın kime çektiği belli oldu.” yorumlarına neden oldu.

[irp]

17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, sık sık kendisini eleştirenlere karşı sergilediği tutum ve verdiği yanıtlar ile magazin gündeminde anılıyor. Annesi Havva Tilki’nin de eleştirilere verdiği yanıt, kızı Aleyna Tilki’nin de kendisine benzediği şeklinde yorumlandı.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler