Ana SayfaÜnlülerMahsun Kırmızıgül İsyan Etti: "Benimle uğraşanlar yüzünden işimi yapamıyorum"

İlgili Postlar

Mahsun Kırmızıgül İsyan Etti: “Benimle uğraşanlar yüzünden işimi yapamıyorum”

Geçtiğimiz gün Bebek’te eşiyle görüntülenen Mahsun Kırmızıgül muhabirlerin sorularını yanıtladı. “Yeni bir film ya da müzik projesi var mı?” sorusuna ilginç bir yanıtlar veren Kırmızıgül, “Benimle uğraşıyorlar” diyerek isyan etti.

Son yıllarda yönetmenliğini ve senaryosunu yaptığı sinema filmleriyle gündeme gelen şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, en son vizyona giren sinema filmi ‘Vezir Parmağı’ ile gişe hasılatında büyük zarara uğradı.

Geçtiğimiz ay; Amerika’yı vuran kasırganın Karayipler’den sonra Miami’yi de yıkıp geçtiği dönemde, eşi Ece Binay ile orada olan Kırmızıgül’de kabusa maruz kalanlardan olmuştu.

Dün ise Bebek’te eşiyle görüntülenen Kırmızıgül, basın mensuplarının kendisine yönelttikleri soruları yanıtladı. “Yeni bir film ya da müzik projesi var mı?” sorusuna verdiği ilginç yanıtlarla “Benimle uğraşanlar var” diyerek isyan etti.

Mahsun Kırmızıgül: “Bırakmıyorlar ki işimizi yapalım”

Kırmızıgül, dün muhabirlere yaptığı açıklamasında; “Bırakmıyorlar ki işimizi yapalım, benimle uğraşıyorlar! Ben bu ülkede 25 yıllık sanatçıyım. Kardeşlik türküleri, barış türküleri yapmış bir insandım. Maalesef çok kötü günler yaşıyoruz!” diyerek yakındı.

[irp]

Kırmızıgül, ‘Vezir Parmağı’ Filmiyle 10 Milyon Zarara Uğradı

Ünlü türkücü 25 Ocak 2016’da vizyona giren son filmi ‘Vezir Parmağı’ ile büyük şok yaşadı. Bu son filmiyle, gişe hasılatında büyük bir düşüş yaşayan Kırmızıgül, filminin maliyetini bile karşılayamadı ve 10 milyona yakın zarara uğradı.

Box Office Turkey verilerine göre; 400 salonda, 663.622 bin kişi tarafından izlenen ‘Vezir Parmağı’ filminin, Kırmızıgül’ün şimdiye kadar ki tüm filmlerine göre en düşük izleyici oranına sahip olduğu da gözlemlendi.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler