Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Demet Akalın'a Tokat Gibi Cevap!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a Tokat Gibi Cevap!

Son dönemlerde hem başarısı hem de tarzıyla çok konuşulan Aleyna Tiki geçtiğimiz gün Demet Akalın tarafından eleştirilmişti. Demet Akalın’ın sözleri karşısında bir süre boyunca sessizliğini koruyan Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a tokat gibi cevap geldi. İşte genç şarkıcının Demet Akalın’a yanıtı;

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’ye Sert Gönderme

Akalın, sosyal medya kullanıcısına “Adamlar beni dünya starı yapacak şaka mısın? Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş önemli olan don değil, şarkıymış!” yanıtını verdi.

Öte yandan Aleyna Tilki, geçtiğimiz ay yayınladığı ‘Take It Or Leave It’ adlı İngilizce şarkısının klibinde giymeyi tercih ettiği kıyafetleri çok konuşulmuştu. Tilki, bazı sahnelerde iç çamaşırıyla kamera karşısına geçmişti. Tilki’nin paylaşımı sosyal medyada çok tepki çekmişti. Bazı sanatçılar Tilki’ye destek çıkarken bazı sanatçılarda sert eleştirilerde bulunmuştu. Akalın’ın yanıtı ikili arasında bir polemiği de başlatabilir gibi duruyor. Magazin gündeminde ileryen günlerde Demet Akalın Aleyna Tilki polemiği yaşanıp yaşanmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Demet Akalın kimdir?

Aleyna Tilki Demet Akalın’a Yorumsuz Kaldı

Meslektaşı Demet Akalın’ın kendisine yönelik sert sözlerinin hatırlatılması üzerine sessiz kalmayı tercih eden Tilki, hızlı alışveriş turu sonrası kız arkadaşıyla birlikte AVM’den ayrılmıştı.

Aleyna Tilki Dünyanın En Büyük Müzik Listelerinden EQUAL Global ‘ın Kapağında!…

Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a Tokat Gibi Cevap!

Demet Akalın, ardından Twitter hesabından bir takipçisine verdiği, “Adamlar beni dünya starı yapacak, şaka mısın? Aleyna duymasın, hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş; önemli olan don değil, şarkıymış!” yanıtı sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Aleyna Tilki ise ünlü şarkıcının bu sözlerine kayıtsız kalmadı. Tilki de Twitter hesabından, “Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok.” mesajını yayınladı.

Akalın, ardından genç şarkıcıya, “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu, uzay starlığı… Sakin ol şampiyon! FIFA’ya söyleriz, seni de paylaşır!” cevabını verdi.

Tilki ise, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim.” diyerek, tartışmaya son noktayı koydu.

Aleyna Tilki kimdir?

Fotoğrafları Eleştirildi

Öte yandan Aleyna Tilki, geçtiğimiz ay yayınladığı ‘Take It Or Leave It’ adlı İngilizce şarkısının klibinde giymeyi tercih ettiği kıyafetleri çok konuşulmuştu. Tilki, bazı sahnelerde iç çamaşırıyla kamera karşısına geçmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler