Ana SayfaDedikoduEzgi Mola: Birbirimize Destek Olmalıyız

İlgili Postlar

Ezgi Mola: Birbirimize Destek Olmalıyız

Pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan Ezgi Mola, daha sonra yine örnek bir davranış sergileyerek zam döneminde de çok küçük bir artış yapmıştı. Konuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu Ezgi Mola “Birbirimize destek olmalıyız” açıklamasını yaptı. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Çok Yorgundu

Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, çok yorgun olduğunu ve her an uyuyabileceğini söyledi.

Mola, “Çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Dizi 10 gün sonra final yapacak, filmimiz ‘Erşan Kuneri’ de vizyona giriyor.” dedi.

Ayrıca pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan 39 yaşındaki oyuncu, daha sonra yine örnek bir davranışta bulunarak zam döneminde de çok küçük bir zam yapmıştı.

Mola, basın mensuplarının konuyla ilgili soruları karşısında “Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım. Böyle dönemlerde birbirimize destek olmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen Ezgi Mola, daha önce bilinmeyenlerini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, 15 yaşından beri çalıştığı için çoğu yaşıtlarından daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bir insan olduğunu ifade etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler