Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki’den 18. Yaş Gününde Hayranlarına Sürpriz

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den 18. Yaş Gününde Hayranlarına Sürpriz

Küçük yaşta büyük bir şöhret kazanan,  adından sıkça söz ettiren ve şarkıları dilden dile dolanan Aleyna Tilki, 18. yaş gününde hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni yaşını 31 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserle kutlayacak. Parti, konserden saatler önce lunaparkta başlayacak. Aleyna Tilki’nin isteği üzerine konsere bilet alan herkes, lunaparktaki oyuncakları ücretsiz kullanabilecek.

Dev Bir Şova Hazırlanıyor

Aleyna Tilki’nin doğum günü partisi önce Bostancı Gösteri Merkezi’nin yanındaki lunaparkta saat 15:00 itibariyle başlayacak. Eğlence daha sonra konserle devam edecek. Kendi doğum günü partisinde sahneye çıkacak olan Aleyna Tilki dev bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Bir süredir Amerika’da bulunan genç şarkıcı, konser performansı için Los Angeles’ta dans dersleri almaya devam ediyor. Parti için yaklaşık 120 kişilik bir ekip çalışırken, organizasyonun biletleri Biletix ve Bostancı Gösteri Merkezi’nde satışa sunuldu.

Doğum Gününde Sahnede Olacak

Tilki, Temmuz 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari”yi yayımladı ve Türkiye’de aynı listede 1 numara oldu. Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle 65. Türkiye Hükûmeti’nin tepkisini çekti. Kasım 2016’daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yakalayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni yaşını 31 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserle kutlayacak. Parti, konserden saatler önce lunaparkta başlayacak. Aleyna Tilki’nin isteği üzerine konsere bilet alan herkes, lunaparktaki oyuncakları ücretsiz kullanabilecek.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler