Ana SayfaÜnlülerFeyza Aktan Özcan Deniz ile evlenir evlenmez soyadını değiştirdi

İlgili Postlar

Feyza Aktan Özcan Deniz ile evlenir evlenmez soyadını değiştirdi

Geçen hafta Özcan Deniz ile nikah masasına oturan Feyza Aktan’ın ilk işi, soyadını değiştirmek oldu. Feyza Aktan, hemen Aktan soyadını silip Deniz soyadını aldı. İşte detaylar…

Feyza Aktan kimdir?

Feyza Aktan soyadını değiştirdi

7,5 aylık hamile olan Feyza Aktan, geçtiğimiz hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, kendisinden 20 yaş büyük olan sevgilisi Özcan Deniz ile nikah masasına oturdu. Feyza Aktan, sosyal medya hesabında Aktan olan soyadını hemen Deniz olarak değiştirdi. Aktan soyadını Deniz ile birlikte kullanmaması dikkat çekti.

Özcan Deniz istenmeyen damat mı? Feyza Aktan, Özcan Deniz için ailesini sildi mi?

Özcan Deniz istenmeyen damat mı?

Feyza Deniz’in sosyal medya hesabında bir ayrıntı daha dikkat çekti. Feyza Deniz, kendi ailesinden kimseyi takip etmezken, sadece Özcan Deniz’in ailesini takip ediyor. Bu durum akıllara “Feyza Aktan’ın ailesi, Özcan Deniz’i damat olarak kabul etmedi mi?” sorusunu getirdi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan sessiz sedasız evlendi

Özcan Deniz ve Feyza Deniz çifti, geçtiğimiz hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Zekerikaköy’deki evlerinde sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Gözlerden uzak yapılan nikah törenine, sadece çiftin yakınları davet edildi. Feyza Aktan, nikahta siyah şık bir elbise giymeyi tercih etti. Özcan Deniz ise, siyah şık bir takım elbise giydi. Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, bir buçuk ay sonra bebeklerini kucaklarına alacak.

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz bebeği için kesenin ağzını açtı

Özcan Deniz’in bir buçuk ay sonra dünyaya gelecek olan bebeğinin odası için 70 bin lirayı gözden çıkardığı iddia edildi. Bir erkek bebek sahibi olacak olan Deniz’in, Pelin Karahan, Şahan – Selin Gökbakar, Hakan – Eveliza Kosi gibi isimlerin de tercih ettiği bir firma ile anlaştığı iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta nikah masasına oturan Feyza Aktan ve Özcan Deniz çifti, balayına çıkmayacak. Ünlü çiftin, oyuncu Özcan Deniz’in Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali yapmasının ardından, yeni dünyaya gelmiş olan bebeklerini de alıp birlikte balayına çıkmayı iddia ediliyor. Çiçeği burnunda evli çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler