Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Kıyafetlerini Satarak Müzisyenlere Destek Olmak İstiyor

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Kıyafetlerini Satarak Müzisyenlere Destek Olmak İstiyor

Aleyna Tilki kıyafetlerini satarak müzisyenlere destek olmak istiyor… Ünlü şarkıcı Haluk Levent, kendisini arayan şarkıcı Aleyna Tilki’nin sahnede giydiği kostümleri satarak, müzisyenler için yürütülen kampanyaya destek vermek istediğini söyledi.

Koronaya İnanmıyorum

Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda yaptığı koronavirüs açıklaması ile gündem olmuştu. Şarkıcı, geçtiğimiz yıl koronavirüs testi yaptırmış ve sonuçlarının birinin pozitif, diğerinin ise negatif çıktığını söylemişti.

Yaptığı açıklamanın ardından eleştirilen Tilki, “İlaç içtikten sonra hastalanmaya başladım. Ben şuna inanmaya başladım, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bu testlerin %80’i yanlış bence. Atıyorum kalp hastası biri yanlış testten dolayı bu ilacı alsa hayatını kaybetse bu adil olur mu? ‘Acaba insanlar bu yüzden mi ölüyor?’ diye düşündüm ama ben böyle konuşunca ‘Aleyna da koronaya inanmıyor’ diyorlar. Hayır inanıyorum, sonuçta tüm dünyayı etkisi altına almış durumda ama tam olarak inanmamız için testlerin doğru olması lazım” diyerek, test sonuçlarına güvenmediğini söylemişti.

Aleyna Tilki’nin Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

Hakkında açılan soruşturmanın ardından şarkıcı; “Soruşturma açıldı mı bilmiyorum. Ben o konuşmayı aşı çıkmadan önce yapmıştım. Aşı çıktıktan sonra böyle bir şeyin gündeme gelmesi de garip. Sadece şunu söyleyeceğim; sanatkar olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Eğer ben bir rol modelsem, sadece yaptığım sanat ve bir sanatçı neye rol model olabilecekse beni ona konumlandırsınlar.” demişti.

“Uzun Süredir Çalışmıyorlar”

Koronavirüs salgınının en fazla etkilediği meslek grupları arasında yer alan müzisyenler, normalleşme adımlarından istediklerini alamadı. 1 Haziran itibariyle geçilen yeni normalleşme döneminde, eğlence mekanlarının kapalı kalmaya devam edeceği belirtildi.

Bu gelişmelerin ardından çok sayıda müzisyen, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla, uzun süredir çalışamadıklarını ve maddi kayıplarının önemli boyutlara ulaştığını söyledi.

Aleyna Tilki Kıyafetlerini Satarak Müzisyenlere Destek Olmak İstiyor

Salgından etkilenen müzisyenlere destek olmak için kolları sıvayanlardan biri ünlü şarkıcı Haluk Levent oldu. Meslektaşları için kaynak arayan Levent’e bir destek de genç şarkıcı Aleyna Tilki’den geldi.

Şarkıcı Haluk Levent, Aleyna Tilki’nin kendisini arayarak, projeye destek olmak için sahnede giydiği kostümleri satmak istediğini söyledi. Tilki’nin müzisyenlere destek olma talebi, takdirle karşılandı.

“Ve enteresan bir gelişme! @aleynatilki aradı. “Haluk ağabeyciğim sahnede giydiğim kostümlerimi satmak istiyorum. O parayı da kampanya yaptığınız müzisyenler için kullanmak istiyorum” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler