Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Genç Bir erkekle Görüntülendi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Genç Bir erkekle Görüntülendi!

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Asmühmescit’te bir mekandan çıkarken genç bir erkekle görüntülendi. Muhabirlerin “Yeni bir aşk mı?” sorularını cevapsız bırakan, ünlü pop yıldızı genç bir erkekle arabasına binerek uzaklaştı.

Aleyna Tilki kimdir?

Genç bir erkekle görüntülenen, Aleyna Tilki sorulara cevap vermedi!

leyna Tilki, geçtiğimiz gün Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken genç bir erkekle görüntülendi. Muhabirlerin “Yeni bir aşk mı?” sorularını cevapsız bırakan, ünlü pop yıldızı genç bir erkekle arabasına binerek uzaklaştı.

Geçen hafta ‘Star olunmaz, Star doğulur’ açıklamasıyla gündeme gelmişti. Ünlü popçu, önceki gece Asmalımescit’te Soho House adlı mekandan çıkanken görüntülenmiş, sokak çalgıcılarının söylediği şarkılarla keyifli dakikalar yaşamıştı.

Genç popçu Aleyna Tilki, 700.000TL’ye aldığı Porsche marka cipine bindiği sırada yanına genç bir erkek arkadaşı geldi ve direksiyon koltuğuna oturdu. Muhabirlerin sorularına cevap vermek istemeyen sanatçı “Yeni bir aşk mı?” sorusunu da cevapsız bıraktı. Aleyna Tilki ve erkek arkadaşı, patlayan flaşlardan da rahatsız oldu ve gözden kayboldu.

Aleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler