Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki "Bu Topraklarda Büyümek Benim İçin Avantaj"

İlgili Postlar

Aleyna Tilki “Bu Topraklarda Büyümek Benim İçin Avantaj”

Önceki gün Bebek’te görüntülenen genç şarkıcı Aleyna Tilki, “Bu topraklarda büyümüş olmam benim için dezavantaj değil, avantaj açıkçası” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Aleyna Tilki Kimdir?

Çok Güzel Yorumlar Alıyorum

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; ‘Retrograde’ şarkısı ile dünyaya açılın Aleyna Tilki, önceki gün Bebek’teki bir otelden çıkarken objektiflere yansıdı.

Şarkısıyla ilgili konuşan Tilki, “İngiltere’den Hindistan’a kadar çok güzel yorumlar alıyorum. Aslında bu bizim için büyük bir gururdur” ifadelerini kullandı.

aleyna-tilki

“Beni dünya starlarından ayıran tek şey Konya’da doğmuş olmam” sözleriyle çok konuşulan Aleyna Tilki, “Bu topraklarda büyümüş olmam benim için dezavantaj değil, avantaj açıkçası” dedi. Ünlü şarkıcının montunun 11,450 TL, çizmesinin 13.750 TL, çantasının ise 20 bin TL olduğu öğrenildi.

Aleyna Tilki Kendisini Dünya Starlarından Ayıran Özelliğini Açıkladı

Konya’da Doğmak Bana Çok Şey Kattı

“Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?” sorusuna yanıt veren şarkıcı, şunları söylemişti:

Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı.

Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya’da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım.

Üretmekten Korkuyorlar

“Ben geldikten sonra pop müzik düşüşe geçti” diyen 20 yaşındaki genç popçu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Dönemsel olarak bir azalma oldu. Özellikle ‘Sen Olsan Bari’ çıktıktan sonra çok az hit çıktı. O güne kadar tüm popçuların dönemiydi. Hep birbirine benzeyen sözler vardı.

Daha sonra yenilikçi ve üretken işlerin sevildiği anlaşıldı. Türk insanının ne istediğini görmek için geçmiş yıllara bakmak yeterli. Aynı 90’lar devrine geri döndük, o dönemde en büyük starlar birbirine vokal yaparlardı. Birlik beraberlik vardı. Bazı isimler o kadar kaygılı ki üretmekten korkuyorlar.

Yeni parçasının çıkış tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, “Astroloğum ’25 Şubat olsun’ dedi ama müzik listelerine girmesi için cuma günü çıkması gerektiği söylendi. Çok üzülerek cuma günü yayınlamaya karar verdik” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler