Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Bikiniyle Meydan Okudu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Bikiniyle Meydan Okudu!

Geçtiğimiz ay bikinili pozlarıyla gündeme oturan Aleyna Tilki’den yine bir bikinili paylaşım geldi. Kilo aldığı yorumlarına o dönem sert tepkiler veren Aleyna Tilki sınav döneminde beş kilo verdiğini ve fiziğinden memnun olduğunu dile getirmişti. Kilo aldı, verdi yorumlarıyla bir süredir çok konuşulan Aleyna Tilki bikiniyle meydan okudu!

Skandallar Peşini Bırakmamıştı

Henüz 18 yaşında olan genç şarkıcı sert tutumlarıyla geçtiğimiz aylarda gündeme damgasını vurmuştu. Önce kendisini eleştirilenlere Twitter hesabından seviyesizler göndermesini yapan Aleyna Tilki, ardından kendisi hakkında yapılan kilo aldın yorumlarını da Instagram hesabından takipçilerine orta parmak çekerek yanıtlamıştı.

Aleyna Tilki, evlenip çocuk sahibi olmanın hayalini kurmaya başladı

Aşk Hayatıyla Çok Konuşuldu

Sesiyle sevilen genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin çalkantılı aşk hayatı çok konuşuluyor. Emrah Karaduman’la barıştıktan sonra ikilinin yeniden bir arada olduğu düşünülse de, bu kez gerçekten arkadaş oldukları öğrenilmişti. Geçtiğimiz aylarda Tilki önce oyuncu Mert Koç‘la, ardından da Şahin Kendirci ile anılmıştı.

Mert Koç Kimdir?

Aleyna Tilki Bikiniyle Meydan Okudu!

Geçtiğimiz ay bikinili fotoğraflarıyla gündeme damgasını vuran Aleyna Tilki takipçileri tarafından aşırı kilo aldığı yönünde yorumlara maruz kalmış ve ardından “Ben Aleyna Tilki’yim” açıklamasıyla daha çok eleştirilmişti. Sınav sürecinden sonra kilo veren başarılı şarkıcı geçtiğimiz gün yeniden bikinileriyle objektif karşısına geçti. Formuna dikkat eden genç şarkıcı bu kez düzgün fiziğiyle beğeni topladı. Tilki’yi destekleyen takipçileri ise “Kilolu diyenlere güzel yanıt olmuş” yorumlarında bulundu.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Bikiniyle Meydan Okudu!
Aleyna Tilki Bikiniyle Meydan Okudu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler