Ana SayfaDedikoduAleyna Tiki'den Dikkat Çeken Sevgili Yorumu

İlgili Postlar

Aleyna Tiki’den Dikkat Çeken Sevgili Yorumu

Son günlerde yeni şarkısı ‘Al ya da Bırak (Take It or Leave It) ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki’den dikkat çeken sevgili yorumu geldi. İşte detaylar;

Gündemden Düşmüyor

Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, son olarak  ‘Take It Or Leave It’ isimli yeni şarkısına çektiği kliple gündeme gelmişti. 21 yaşındaki şarkıcının motosikletin arkasında ilerlediği sırada eteğini çıkardığı ve iç çamaşırlarıyla kaldığı iddialı klip, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

“Star Olunca Böyle Şeyler Olabiliyor”

‘Take It Or Leave It’ adlı şarkısının klibi hakkında yapılan eleştirileri de değerlendiren Aleyna Tilki, “Evet çok olumsuz eleştiri var ama bir o kadarda aklı başında yorumda bulunan var. Ben alışkınım bu duruma. İlkokulda dahi böyleydi. Adıma hep dedikodu çıkartırlardı. Star doğunca böyle şeyler de olabiliyor” diye konuştu.

“Tükürdüğümü Yalamayı Sevmiyorum”

Türkçe albümünün de dört ay sonra çıkacağını ifade eden Aleyna Tilki, “Tarz olarak sizi şaşırtacağım” dedi. Bir röportajında dile getirdiği “Tükürdüğümü yalıyorum” sözünü yineleyen Aleyna Tilki, “Tükürdüğümü yalamayı seviyorum. En güzel şey bu olsa gerek. İnsan kendi limitlerini keşfetmiş oluyor. Bunu yapacağım” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tiki’den Dikkat Çeken Sevgili Yorumu

Tilki, son görüşleriyle sosyal medyada tepki çekti. Aleyna Tilki yaptığı paylaşımda “Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zekâ seviyenin düşük olması gerekiyor” deyince gündem oldu. Aleyna Tilki’nin bu sözleri tepki alınca yeni bir açıklama da gecikmedi.

Aleyna Tilki daha sonra yaptığı açıklamada “Sadakatle bir kişiyle ömrünü geçirmenin ne alakası var? Ben tüm ilişkilerimde dünyanın en sadık insanıydım hepsi de minimum iki yıl sürdü ama her insanın hayatımda bi süresi var yani… Sonsuzluk çok saçma bir baskı” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler