Ana SayfaDizilerAldatmak 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga İle Behram Oylum İçin Karşı...

İlgili Postlar

Aldatmak 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga İle Behram Oylum İçin Karşı Karşıya Geliyor!

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, 25. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, Tolga’nın getirdiği videoyla aslında katil olmadığını Oltan’ın tehditlerine boşa boyun eğdiğini anlıyor. Tolga, babasından Ozan’a yaptığı sahte şantajın hesabına soruyor. Tarık, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor. Güzide, Behram’ın yanına gidip ona iade ettiği kirayı verip ona, Oylum’un onun hiçbir şeyi olmadığını söylüyor. Oylum ise, Behram’dan hamile olduğunu öğreniyor. Behram, durumu öğrenip Oylum’a bebeğini aldırmamasını istediğini söylüyor. Aldatmak 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga ile Behram, Oylum için karşı karşıya geliyor.

Tolga İle Behram Oylum İçin Karşı Karşıya Geliyor!

Aldatmak 25. bölüm 2. fragmanında; Tolga, Oylum’un karşısına çıkıp geçmişi unutup tekrar birlikte olmak istediğini söylüyor. Oylum ise, Behram’la birlikte olduğunu söylüyor. Tolga ise Oylum’un Behram’ı sevdiğine inanmıyor. Behram ile Tolga, karşı karşıya geliyor. Behram Tolga’ya, Oylum’un onu değil kendisini sevdiğini söylüyor.

İşte Aldatmak 25. bölüm 2. fragmanı…

ALDATMAK 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, annesine yapılan saldırının arkasındaki ismin Tarık çıkmasıyla babasına karşı gözünü karartır. Onu arabasıyla uçurumdan atmayı planlar ve el frenini çektirir. Güzide, durumu öğrenir öğrenmez Ozan’ın olduğu yere gider.

Tarık’ın kolundan tutup o uçurumdan beraber atlayıp öleceklerini ve çocukların bundan sonra rahat edeceğini söyler. Tarık çok korkar ve Güzide’ye yalvarmaya başlar. Güzide, son anda Tarık’a, onunla ölmek isteyeceğini nasıl düşüneceğini, daha onun paralarını yiyeceğini söyler.

Güzide, Oylum’un Behram’la birlikte olduğunu öğrenip onu uyarır. Ancak Oylum, annesine büyük bir tepki gösterir. Öte yandan Selin ile Tolga, yakınlaşmaya başlar. Tarık, oğlunu ve kızını evlatlıktan ret eder ve bunu herkesin göreceği şekilde yayınlar.

Güzide, kendi eliyle Yeşim’e kızını teslim eder. Yeşim, Tarık’ın kızını ve oğlunu evlatlıktan ret ettiğini öğrenir ve tüm mirasın kızına kalacağını düşünüp havalara uçar. Öykü, Tolga’yla Selin’in birlikte olduğunu öğrenip onunla yüzleşir.

Güzide, avukatı aracılığıyla Oltan’la Tarık’a karşı müttefik olmayı teklif eder. Oda, kabul eder. Tarık Sezai’nin, hapisten çıkmaması için elinden geleni yapar. Güzide Sezai’yi merak edip ondan haber almak için ofisine gider. Ortada bir gariplik olduğunu anlar. Bu arada Ozan Zeliş’in Yeşim’in yeğeni olduğunu öğrenir.

Güzide, Tarık’ın hapse girmesi için uğraşır. Tarık Ümit’i, kızı üzerinden tehdit edip ablasına ihanet etmesini ister. Oda, kızı için onun dediklerini yapmak zorunda kalır. Tolga, eline geçen videoyu Güzide’ye götürür. Ozan’ın masum olduğu ortaya çıkar. Yeşim, gözünü karartıp Tarık’ı zehirleyip öldürmeyi planlar.

Onun içeceğine koyduğu zehirler. Ancak Tarık’ın bıraktığı vasiyetnameyi okuyunca kızının 25 yaşına kadar mirasını kullanamayacağı ve bir vakıf tarafından ihtiyaçlarının karşılanacağını öğrenir.

Aldatmak 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oylum Behram’dan Hamile Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler