Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan, Canan Karatay'a Cevap Verdi!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan, Canan Karatay’a Cevap Verdi!

Türkiye’nin Süperstar ünvanlı sanatçısı Ajda Pekkan, Prof. Dr. Canan Karatay’ın bir programda veganları ‘tahıl beyinli’ olarak tanımladığı ve “Veganlar kısa ömürlüdür ayrıca veganlık hastalıktır” şeklindeki ifadelerine cevap geçikmedi. Ajda Pekkan’ın cevabı ne oldu? detaylar Haberimizde..

Ajda Pekkan’ın olaylı gecesi, kardeşinin evine sığınmasıyla bitti

Ajda Pekkan, Canan Karatay’ın Sözlerine Cevap Verdi!

Cnn Türk’te, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yayınlanan, Buket Aydın’ın sunduğu ’40’ programına, Prof. Dr. Canan Karatay konuk olmuştu. Prof. Dr. Canan Karatay’ın veganları ‘tahıl beyinli’ olarak nitelendirdiği ve “Veganlar kısa ömürlüdür ayrıca veganlık hastalıktır” şeklindeki ifadelerine Ünlü Süperstar Ajda Pekkan cevap verdi.

Ajda Pekkan; “Bu şekilde Düşünen Başka Kimler Varsa Onlara da Saygı Duyuyorum.”

Ajda Pekkan kimdir?

Ünlü Süperstar Ajda Pekkan kuaför çıkışı son zamanlarda magazin dünyasında yaşanan olayları değerlendirdi. Canan Karatay’ın olay yaratan sözlerini “saygı duyuyorum” şeklinde  cevap verirken oyuncu Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddası doğrultusunda çıkan haberler karşısında ise oldukça üzgün olduğunu belirtti. Süperstar Ajda Pekkan, Canan Karatay’ın sözleri için “Herkesin bir doktorini vardır, ona göre beslendiği, bana göre hanımefendi de haklıdır ve bu şekilde düşünen başka kimler varsa onlara da saygı duyuyorum.” ifadeleriyle açıklama yaptı.

'40'ın konuğu Canan Karatay

Ajda Pekkan; ” Olayın İçine Bakmak Lazım”

Sıla- Ahmet Kural olayları sorulduğunda”Hepimiz için, özellikle de gençler için bu tür şiddet olaylarına tanık olmak çok acı bir durum. Eskiden sosyal medya bu kadar etkin değildi fakat, benim umudum vardı zamanla insanlar bilinçlenecek, bu tür şiddet içerikli olaylar azalacak diye düşünüyordum, tabi öyle olmadı. Galiba biraz bıkkın ve sıkkın durumlar var olayın içinde, bir de bu sosyolojik ve psikolojik bir mevzu” ifadeleriyle cevap verdi. Ajda  Pekkan, “Bu olaya çok analitik bakmak lazım ayaküstü cevap verilecek gibi değil, olayın içine bakmak lazım” diye devam etti.

 “Evim Satılmadı, Dua Edelim Satılsın”

Süperstar Ajda Pekkan, satılığa çıkardığı villasının satılıp satılmadığı sorusuna ise “Hayır hala satılmadı, dua edelim satılsın” şeklinde ifadeleriyle cevap verdi.

Yeni Albüm Şubat Ayında!

Yeni albüm için hazırlıkların devam ettiğini, fazla yoğunluktan dolayı çok ilgilenemediğini söyleyen Süperstar Ajda Pekkan, albümün 2019 Şubat ayı içinde piyasaya çıkacağını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler