Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAile Arasında Gişedeki Başarısını Bir Kliple Taçlandırdı

İlgili Postlar

Aile Arasında Gişedeki Başarısını Bir Kliple Taçlandırdı

Merakla beklenen Aile Arasında filmi 1 Aralık 2017’de vizyona girdikten sonra büyük rağbet görmüş ve yakaladığı hasılat ile BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer almayı başarmıştı. Demet Evgar ve Engin Günaydın’ın Başrollerinde Yer Aldığı Aile Arasında Vizyonda! başlığıyla sizlerle paylaşmıştık. BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında üst sıralarda yerini alan Aile Arasında izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Şimdi de Aile Arasında Yanayım Yanayım klibiyle gündemdeler

Sadece 10 Günde 1,5 Milyon

Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı ve Ozan Açıktan’ın yönettiği Aile Arasında zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeyi başardı. Sadece 10 günde 1,5 milyon izleyiciye ulaşmayı başaran Aile Arasında Oyuncu Kadrosu: Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin.

Demet Evgar Kimdir?
Engin Günaydın Kimdir?
Erdal Özyağcılar Kimdir?
Gülse Birsel Kimdir?

Aile Arasında Yanayım Yanayım

Demet Evgar ve Ayta Sözeri ikilisinin seslendirdiği bu eğlenceli klipte renkli stüdyo görüntüleri ile birlikte kamera arkası görüntüleri de yer alıyor. Söz ve Müziği Ayhan Başkal’a ait olan Yanayım Yanayım isimli parçayı seslendiren ekibin videosu Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Youtube hesabından Aile Arasında Yanayım Yanayım isminyle paylaşıldı.

Derya Karadaş Kimdir?
Ünal Yeter Kimdir?
Devrim Yakut Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler