Ana SayfaDizilerAile 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aslan Saldırıyı Yapanı Da Yaptıranı Da...

İlgili Postlar

Aile 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aslan Saldırıyı Yapanı Da Yaptıranı Da Buluyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 5. yeni bölümüyle 4 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eko ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Devin, Aslan’ın bu saldırıyı yapanı bulup ondan intikam almak isteyeceğinden endişeleniyor. Ona, intikam duygusuyla hareket edip bu olayı kan davasına dönüştürmesini istemediğini söylüyor. Aslan ise, artık çoktan pimi çekilmiş bir bombadır. İntikam almak için hemen harekete geçiyor. Aile 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aslan, saldırıyı yapanı da yaptıranı da buluyor.

Aslan Saldırıyı Yapanı Da Yaptıranı Da Buluyor!

Aile 5. bölüm 2. fragmanında; Devin Aslan’ın, saldırıdan sonra sadece kendisine iyi olup olmadığını sormasına çok şaşırıyor. Bu şaşkınlığını ona da anlatıyor. Bir muhabir Devin’in kliniğini bulup Devin Soykan olarak onun haberini yapmak istiyor. Devin ise, onu kapı dışarı ediyor. Hülya Devin’e, iğneleyici laflarını sokmaya devam ediyor. Devin ise, ona gereken cevabı veriyor. Aslan, büyük bir araştırma yapıyor ve saldırıyı yaptıranı da yapanı da buluyor.

İşte Aile 5. bölüm 2. fragmanı…

AİLE DİZİSİ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

İlişkileri büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin, kendilerini ayrılığın eşiğinde bulurlar. Cihan, seans için yine Devin’in yanına gider. Devin artık onunla seans yapamayacağını söyleyeceği sırada onun ilk kez uyku uyuduğunu öğrenince seansa devam eder.

Cihan, Devin’in yanında seansta iken Aslan oraya gider. Devin ona, konuşacak bir şeyi olmadığını söyleyip gönderir. Daha sonra Devin, annesinin evini babasının sattığını öğrendikten sonra onun yanına gider. Annesinden duyduğu sözlerden sonra Devin, bir bara gider. Aslan ise Devin’in peşine Eko’yu takıyor ve onun ne yaptığından haberdar olmak ister.

Birinin Devin’le konuştuğunu gören Eko Aslan’ı arıyor. Aslan, hemen gidip mekanı boşaltır. Devin’i alıp evine götürür. Sabah Devin Aslan’a, bu evlilik için kendisinin de bir şartı olduğunu, evlendikten sonra onun soy adını taşımak istemediğini söyler. Aslan kabul edip hemen düğün hazırlıklarını başlar.

İbrahim, Ati’nin yanına gidip ona Aslan’ın gönderdiği ses kaydını dinletip onu çalışanlarının yanında rezil eder. Üstelik şirketine de el koymak ister. Ati, Aslan’la konuşmaya gidip onu ufaktan tehdit eder. Hülya, bilerek Cihan’ı düğüne çağırır. Onun Devin’den seans aldığını öğrenip Cihan’ın bir rezillik çıkarmasını ister.

Bunun farkına varan Cihan, annesinin yapmak istediği şeyi yapamaz. Aslan, Cihan’ın içip rezillik çıkarmasından korkar ve tam da bu başına gelir. Büyük bir kavga çıkar. Sonra Aslan’a bir mesaj gelir ve kapıya koşar. Bir motosikletli gelip Eko’ya ateş eder. Eko, ağır yaralanır.

Aile 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslan İle Ati Arasında Soğuk Savaş Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler