Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran Ferit'i Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran Ferit’i Terk Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zerrin, kızı Pelin’le Ferit’i tekrar bir araya getirmek için elinden geleni yapıyor. Gidip Seyran’ı, başta Pelin’i kabul ettiği gerçeğini anlatmakla tehdit ediyor. Suna’ya çıkan kısmet aile tarafından onaylanıyor. Abidin’i seven Suna, bu kararın sonunda kahroluyor. Zerrin, Ferit ile Seyran’ı ayırmak için bir plan yapıyor. Seyran, Ferit’i Pelin’in evinde görünce hemen orayı terk ediyor. Yalı Çapkını 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Seyran, Ferit’i terk ediyor.

Seyran Ferit’i Terk Ediyor!

Yalı Çapkını 27. bölüm 1. fragmanında; Seyran Ferit ile tartışıyor. Ferit’in elini Seyran’a kaldırması bardağı taşıran son damla oluyor. Seyran, evi terk edip babasının evine dönüyor. Hatice halası Seyran’a, artık geçmişe bir sünger geçmesi gerektiğini söylüyor. Kazım olanları öğreniyor. Seyran, babasının arkasında durması gerektiğini düşünürken o ise, belinden kemerini çıkarıp kızını dövmeye başlıyor.

İşte Yalı Çapkını 27. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zerrin, Seyran ve ailesinin yemekte olduğu restorana gidip onu tehdit ediyor. Seyran, Zerrin’i oradan uzaklaştırıp konuşuyor. Zerrin, kızının Ferit’le ilişkisini evlendikten sonra öğrendiğini ve bunu kabul ettiğini Seyran’ın yüzüne vuruyor. Onu her şeyi annesine anlatmakla tehdit ediyor. Seyran, ona telefonunu verip sonra konuşmak istediğini söylüyor.

Kazımlar iftarda Korhanların misafiri oluyorlar. Masada Suna ve Saffet’in durumu da konuşulunca Ferit teknede Saffet’le bir görüşme daha yapmaları için Kazım’dan onay alıyor. İşlerin ilerlemesi Suna’yı da Abidin’i de kahrediyor.

Suna Abidin’le gizlice buluşup, Saffet’in tekrar kendisiyle görüşmek istediğini söylüyor. Ona gitmek istemediğini ama, elinden de bir şey gelmediğini söylüyor. Halis, geçmişte husumeti olduğu aileyle Suna’nın izdivaç kararını Hatice’ye bırakıyor.

O da Halis’e, kendisi için bunun artık bir önemi olmadığını söyleyip bu izdivacı kabul ediyor. O sırada Suna eve geliyor. Halasından Saffet’le evlendirileceğini öğrenip kahroluyor. Sadece halasına evlenmek istemediğini söylüyor.

Hatice Suna’ya, Seyran’ın da evlenmek istemediğini şimdi çok mutlu olduğunu hatırlatıyor. Zerrin Suna’yı evine çağırıyor. Seyran, oraya gitmek zorunda kalıyor. Gittiğinde Ferit’in Pelin’le ağız ağza konuştuğunu görüyor. Zerrin’in haklı çıkmasıyla Seyran hemen orayı terk ediyor.

Ferit, Zerrin ve Pelin’e artık kendilerini rahat bırakmalarını söyleyip Seyran’ın peşinden eve gidiyor. Seyran ile Ferit, tartışmaya başlıyor. Ne yapsa artık Seyran’ı inandıramıyor.

Seyran Ferit’i terk mi edecek? Suna Abidin aşkı yarıda mı kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler