Ana SayfaDedikoduAhsen Eroğlu ile Boran Kuzum Sevgili Mi?

İlgili Postlar

Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum Sevgili Mi?

Son dönemin gözde oyuncuları Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İkilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor. Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum sevgili mi? İşte detaylar;

Miray Daner’den Boran Kuzum Açıklaması

Oyuncu Miray Daner, geçtiğimiz sene  Nişantaşı’nda ki bir Avm’de görüntülenmişti. Güzel oyuncu, kendisini görüntülemeye çalışan gazeteciler ile ayak üstü sohbet de etti. Miray Daner, “Arkadaşlarım ile alışverişe çıktım, hava çok güzel” diyerek çok yakın zamanda bir diziye başlayacağının müjdesini de veren Miray Daner, “Kısmet olursa yakın zamanda bir dizim başlayacak, ancak cast aşamasını söyleyemem” diyerek sürprizi bozmadı. Genç oyuncu Boran Kuzum ile aşk yaşadığı iddia edilen Miray Daner, “Öyle bir şey yok, biz çok iyi arkadaşız” demişti.

Miray Daner, Aşkı Boran Kuzum Hakkında Açıklama Yaptı..

Boran Kuzum’dan Kafaları Karıştıran Paylaşım

BluTv’de yayımlanan “Saygı” dizisinde yeniden partner olan ikili bir ara yeniden aşk dedikodularıyla gündeme gelmişti. Dedikoduları tetikleyen ise Kuzum’un bir paylaşımı olmuştu. Boran Kuzum’un sosyal medya hesabı üzerinden Miray Daner’in fotoğrafını paylaşarak “Yol arkadaşım. Bu kadar kısa zaman içinde seninle yeni bir hikaye anlatıyor olmak benim için şans. En savunmasız olabildiğimiz oyun alanımızda beni güvende hissettirdiğin için, her sahneyi varolanın çok üstüne çıkarmamızı sağladığın için ve her şeyden önemlisi eşsiz kalbin ve yol arkadaşlığın için teşekkür ederim.” notunu düşmesi ikili hakkındaki iddiaların yeniden alevlenmesine neden olmuş ancak ikili arkadaş olduklarına dair açıklamayı yenilemişti.

Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum Sevgili Mi?

‘Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu ile ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer’in yıldızı Boran Kuzum’un aşk yaşadıkları öne sürüldü. Çiftin, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de görüldükleri iddia edildi. Eroğlu ve Kuzum’un sosyal medya hesaplarında aynı kediyle poz vermesi dedikoduları güçlendirdi. İki oyuncudan da iddialara henüz yanıt gelmedi.

Ahsen Eroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler