Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural'a Şok Destek!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’a Şok Destek!

Sıla’nın verdiği ifade şöyleydi: “29 Ekim 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Ahmet Kural’ın ikamet ettiği Zekeriyaköy’deki evde yoğun alkollü Kural tarafından ağır fiziki saldırıya uğramış, darp edilmiş, yerlerde sürüklenmiş, kafası duvara vurulmuş, kültablasıyla kendisine vurulmuştur. Müvekkil mağruz kaldığı şiddetten can havliyle kaçmak isterken Ahmet Kural tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş ve müvekkilimin vücudunun değişik yerlerine, kafasına ve kulağına 45 dakika boyunca hunharca ve vahşice saldırıda bulunulmuştur.

Sıla kimdir?

Yaklaşık 45 dakika süren şiddet sırasında müvekkilimin ailesine yönelik olarak ağza alınmayacak galiz küfürler edilmiş ayrıca defalarca da ‘Seni öldürürüm’ şeklinde de tehdit edilmiştir.

Ahmet Kural kimdir?

Müvekilin olay sırasında yırtılan kıyafetlerini ve yaşadığı ağır şiddeti gösteren 6 adet fotoğrafı sunuyoruz.” dedikten sonra Sıla’ya birçok ünlü isim destek verdi.Ancak bir tanesi değil..

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural’dan Şikayetçi Oldu!

Tuğba Ekinci Ahmet Kural’ı savundu!

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddialarına farklı bir yorum yaptı. Ünlü isimler sosyal medyada Sıla’ya destek yağdırırken, Tuğba Ekinci ise Ahmet Kural’ı savundu.

“Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına…”

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edilmesi iddialarının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Ahmet Kural’a destek verdi. Ekinci, Ahmet Kural’ı savunarak, “Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım.” dedi.

Yaşananlarla İlgili Ahmet Kural’dan Açıklama

“Şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez.Saygılar &Sevgiler'”

Tuğba Ekinci Instagram hesabından Sıla’nın fotoğrafını paylaşarak, ‘Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Meslegini tehlikeye atmanın alemi Yok Gerekdiginde erkek gibisiniz ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapıcak biri degil ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez.Saygılar &Sevgiler’ notunu yazdı. Ekinci paylaşımını yorumlara kapattı.

Tuğba Ekinci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler