Ana SayfaDedikoduAhmet Kural Yeni Bir İlişkiye Mi Başladı?

İlgili Postlar

Ahmet Kural Yeni Bir İlişkiye Mi Başladı?

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Sıla ve Ahmet Kural davasında işler iyice kızışmıştı. Bir dönem birbirlerine olan aşklarıyla özendiren ikilinin şiddet davası tüm sevenlerini üzmüştü. Ancak geçtiğimiz gün Kadıköy’den bir mekandan çıkarken yanında gizemli bir güzelle görüntülenen Ahmet Kural yeni bir ilişkiye mi başladı sorusunu akıllara düşürdü.

Ahmet Kural Hapis Cezasına Çarptırılmıştı

Bildiğiniz üzere Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan ikilinin tüm sevenlerini üzmüştü. Yaşadıkları bir kavgada Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiası gündemi sarmış ve durum mahkemeye taşınmıştı. Mahkemenin ikinci duruşmasında ise Ahmet Kural suçlu bulunarak 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Sıla – Ahmet Kural Kavgasının Ardında Kim Var?

Ahmet Kural Hodri Meydan Dedi

Mahkemenin tarafsız bir yargılama yapmaması alınan cezai kararın düşmesine neden olmuştu. Ahmet Kural ise, mahkeme sonrasında Sıla hakkında çarpıcı açıklamalar yaparak “Hodri Meydan” dedi. Sıla’nın uyuşturucu kullandığını ve psikolojik manipülasyonları sevdiğini açıklayan Kural bu olayı bir üst mahkemeye taşıyacağını ve gerçeği ortaya çıkaracağını dile getirmişti.

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural Yeni Bir İlişkiye Mi Başladı?

Ahmet Kural ve Sıla arasındaki gerginlik her ne kadar unutulmuş gibi gözükse de izleri hala devam ediyor. İkilinin bir sonraki mahkeme tarihinin ne zaman olduğu bilinmemekle birlikte Ahmet Kural’ın gece hayatına dönüş yapması da herkes için şaşırtıcı oldu. Geçtiğimiz gün Kadıköy’de bir mekandan yanında kadın bir arkadaşıyla ayrılan Kural yanındaki gizemli güzelle oldukça samimi bir şekilde objektiflere yansıdı. İkilinin mekandan aynı arabayla ayrılması ve Kural’ın arabaya bindirirken gizemli güzeli öpmesi yeni bir aşkın başlangıcı olarak düşünüldü.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler