Ana SayfaÜnlülerGeçen Ayın En Çok Merak Edilen Haberleri - (Haziran 2019

İlgili Postlar

Geçen Ayın En Çok Merak Edilen Haberleri – (Haziran 2019

Meltem Cümbül’ün Özge Ulusoy’a yaptığı gönderme ile dolan Geçen Ayın En Çok Merak Edilen Haberleri – (Haziran 2019 sizler için hazırladık. İşte sizler için hazırladığımız Geçen Ayın En Çok Merak Edilen Haberleri Haziran 2019;

Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a Sert Gönderme!

Geçtiğimiz gün Özge Ulusoy son derece sarsıcı bir iddiayla gündeme geldi. Sosyal medyada yankı uyandıran bu haber Özge Ulusoy’un sevenlerinden ve ünlü isimlerden tepki çekti. Olay hakkında Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a sert gönderme geldi. Cumbul’un imalı paylaşımı kafaları iyice karıştırdı.

Hadise Göğüs Ucu İle Gündem Oldu

Sosyal medyada aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla yüz binlerce toplayan Hadise, son paylaşımı ile hayranları tarafından göğüs ucunun gözüktüğü konusunda uyarıldı. Bazı hayranlarının tepkisi çeken Hadise göğüs ucu ile gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Ferrari’si Başına Dert Oldu

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 200 bin euroya aldığı Ferrari’sini geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Tatlıtuğ, 1 milyon 725 bin TL’den satışa sunduğu lüks aracını bir aydır satamıyor.

Onur Büyüktopçu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarında iki sezondur Yemekteyiz yarışma programının sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, önümüzdeki sezon programın sunuculuğunu yapmayacağını duyurmuştu. Yarışma programının önümüzdeki sezon ise Seda Sayan’ın sunacağı konuşuluyordu. Onur Büyüktopçu. sosyal medya hesabından takipçilerine yer alacağı yeni projesini duyurdu. Onur Büyüktopçu’nun yeri projesi belli oldu. Detaylar haberimizde..

Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene Şeyma Subaşı ile olan evliliğini sonlandırmıştı. Ardından Itır Esen ile bir ilişkiye başladığı iddia edilen Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yaparak arkadaş olduklarını dile getirmişti. Son dönemlerde iş hayatındaki yoğunluğun etkisini hafifletmek için Ilıcalı Çeşme’ye gitti. Bayram tatilini Çeşme’de değerlendiren Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Özge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

Özge Ulusoy 2003 yılındaki güzellik yarışmasından sonra yıldızı parlamış, modelliğin yanı sıra televizyon programlarında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Şimdilerde bir Tv kanalında sunuculuk yapan ünlü model Ulusoy’un adı bir aşk dedikodusuna karışmış ve sosyal medyada Özge Ulusoy hakkından binlerce paylaşım yapılmıştı. Gece boyunca ardı arkası gelmeyen paylaşımlar sonrası herkesin gözü Özge Ulusoy’un üzerine çevrildi. Özge Ulusoy hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Aykut Cömert’in Cenazesinde Beren İle Belçim Gözyaşlarına Boğuldu!

Ünlü fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Aykut Cömert’in son yolculuğuna uğurlamak için cenaze törenine ünlüler akın etti. Pek çok ünlü ismin bulunduğu cenaze töreninde Beren Saat’le Belçim Bilgin’in birbirlerine sarılıp ağlamaları dikkat çekti. Aykut Cömert’in cenazesinde Beren ile Belçim gözyaşlarına boğuldu.

Özge Ulusoy Twitter’da Trend Topic Oldu!

Son dönemlerde gözlerden uzak kalmayı tercih eden Özge Ulusoy Twitter’da trend topic oldu. Son dönemde aşk hayatındaki talihsizliklerle gündeme gelen başarılı sunucu ise bu konu hakkında her hangi bir yorum yapmamayı tercih etti.

Pınar Altuğ’dan Makyajsız Paylaşım

Çocuklar Duymasın dizisiyle geniş bir kitleye sahip olan Pınar Altuğ sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını yayınlaması üzerine takipçilerinden yorum yağdı.

“Sen Yorulma” Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı

Seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu’nu sosyal medya hesabında tebrik eden Gülben Ergen’e, Yeşim Salkım’dan olay yaratacak hamle geldi. Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in geçmiş zamanda Ak parti isimleriyle fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya bir anda ikiye bölündü. Detaylar haberimizde…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler