Ana SayfaÜnlülerAhmet Kaya'nın Hayatı Film Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Ahmet Kaya’nın Hayatı Film Mi Oluyor?

Ünlü sanatçı Ahmet Kaya’nın hayatının sinema filmi olarak çekileceği iddiası Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. 16 Kasım’da vizyona gireceği düşünülen Ahmedo İki Gözüm adlı sinema filmi hakkında herşey Haberimizde, İşte detaylar..

Ahmet Kaya’nın Hayatı Film Mi Oluyor?

Türkiye’nin usta sanatçıları arasında olan merhum Ahmet Kaya’nın hayatı beyaz perdeye mi taşınıyor? Ahmedo İki Gözüm ismi verilen filminin çekimleri, Ahmet Kaya’nın mezarının olduğu  Fransa’nın başkenti Paris’te başladığı iddi edildi.

Ahmet Kaya Kimdir?

Malatya’dan Parise Tüm Hayatı Beyaz Perde’de

Medyaradar’nın yaptığı habere göre, Türkiye, Almanya ve İsviçre ortak yapımı olan Ahmedo İki Gözüm adlı filmin yönetmenliğini ödüllü İranlı yönetmen Adnan Osman Shanaz ile yönetmen Arafat Rüzgar yapıyor. Malatya’da başlayan ve Paris’te sonlanan Usta Sanatçı Ahmet Kaya’nın hayatının konu yapıldığı filmde bir dönemin gerçekleri de ortaya çıkarak beyaz perdeye taşınacağı iddia ediliyor.

Ahmet Kaya ile ilgili görsel sonucu

7. Sanat Sinema, Ökkeş Sevimli, Arafat Rüzgar ve Eşref Bukan’ın yapımcılığını yaptığı filmde Ahmet Kaya’nın hayatını çarpıcı sahnelerle izleyici karşısında çıkacak. Gönül Aktürk’ün senaristliğini yaptığı, yerli ve yabancı yüzlerce oyuncunun rol alacağı Ahmedo İki Gözüm isimli sinema filminde oyuncu Ahmet Kaya’nın karakterine kimin hayat vereceği ise şu an için açıklanmadığı öne sürüldü. Ayrıca Ahmedo İki Gözüm filminin setinde fotoğraf çekilmesine de izin verilmedi iddia ediliyor.

Aynı Anda 27 Ayrı Ülkede Vizyonda

Ahmedo İki Gözüm’ün Çekimleri Malatya, İstanbul ve Paris’te yapılacak ve 16 Kasım 2019’da Türkiye ve 27 ayrı ülkede aynı anda vizyona gireceği öne sürülüyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler