Ana SayfaDizilerAğlama Anne Fragmanı Geldi! Zeynep Gerçekleri Öğrendi mi?

İlgili Postlar

Ağlama Anne Fragmanı Geldi! Zeynep Gerçekleri Öğrendi mi?

Ağlama Anne 10. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan 10. son bölümde; Zeynep, geçmişi ile ilgili gerçekleri babasına soruyor. Adnan bu sorular karşısında suskun kalıyor. Necmiye Alev’in evine giderek “Herkesi birbirine kattın. Bir anneye bu eziyet çektirilir mi?” diyerek tokat atıyor. Damla, babasının evini terk ediyor. Bu zor anında Adnan onun yanında oluyor. Özlem ise “anne olmayı beceremedim, bir eş olmayı beceremedim, bir abla olmayı dahi beceremedim. Artık yeter” diyerek silaha davranıyor. Peki Ağlama Anne 10. bölümde başka neler yaşandı? Ağlama Anne 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

“Kralsın Ali Osman!”

Daha çok aile içi dramı konu alan dizi Ağlama Anne dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. atv ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan başarılı dizide Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin başrollerde yer almakta.

Reyting rekortmeni dizinin hayranları fragmanı beğendiklerini ifade ediyorlar. Sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler, Ali Osman’ın Adnan’a attığı tokatı çok beğendiklerini ifade etmekteler. “Ali Osman ellerine sağlık”, “Kralsın Ali Osman” gibi sözlerle sosyal medyada bir hayli neşelendiklerini ifade eden Ağlama Anne dizisi hayranları heyecanla yeni bölümü beklemekte.

İşte Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı:

Son zamanlarda özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çeken  Ağlama Anne dizisi 9 Aralık Pazar günü 10. bölümüyle atv ekranında sevenleriyle buluşmaya devam etti. Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine dikkat çeken sahneler vardı. Ağlama Anne dizisi 10. bölümünden önemli sahneler youtube resmi kanalında yayınlandı.

Ağlama anne son bölümde neler yaşandı?

“Avukatı değilim, aşığım…”

Zeynep, geçmişin hesabını babasına sorar ancak Adnan cevaplamaktan kaçınır. Mert, Zeynep’in babasının eniştesi olduğunu anlayınca şoke olur. Alev’in öfkesinden nasibini alan Damla, babasının saldırıları sonucunda herkesi şaşırtacak bir karar verir ve evi terk eder.

Adnan, Damla’yı bir başına bırakmaz. Bunu öğrenen Alev, ikilinin peşine düşer ve Adnan’la Damla’dan hesap sorar. Alev’i durduramayacağını anlayan Adnan ve Damla, her şeyi göze alır, Zeynep’ten saklanan sırrı açıklamak için Alev’in kapısına dayanırlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler