Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili'nin 7. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili’nin 7. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

Barca ve MKC beraber çalışacakları kişi Ela ile tanışıyor. Ela ise ikiliyle tanışmadan önce boynunda Ahsen yazılı olan kolyesini çıkarıyor. Yeni fragmanda, Ela’nın ekibe katılmasının başka bir sebebi olduğu görülüyor. Ela aslında kolejden arkadaşları Ahsen’dir. Geçmişte yaşadıklarının acısını çıkarmaya gelmiştir. İkiliyi oldukça tehlikeli bir süreç beklemektedir.
Reyting rekortmeni  Muhteşem ikili merakla beklenen 7. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Başarılı oyuncu kadrosu ile her hafta adından söz ettiren dizi hakkında bomba bir haber var. Diziye yeni bir soluk geliyor. Dizide polis Ela karakteri olarak boy gösterecek Şive Şenözen, diziye dahil oluyor.

Muhteşem ikili’yi gerilimli anlar bekliyor!

Muhteşem İkili son bölümü ile takipçileriyle buluştu. Son bölüme MKC’nin vurulma anı damga vurdu. Barca kardeşim diye hemen yardımına koştu. Kaan’ın kayboluşu herkesi oldukça endişelendirdi. Son bölümün ardından 7. bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Muhteşem İkili’nin 13 Aralık Perşembe yayınlanacak 7. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrollerinde yer aldığı dizinin 7. bölümünden ilk görüntüler ekrana geldi. MKC ve Barca, bu sefer Yüksel Amir için birlik oluyor!

Videodan Muhteşemsin İkili 7. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/PilcsgH5X4U

Yüksel Amir’in başı dertte! MKC ve Barca, amirleri için harekete geçerek bol aksiyonlu sahnelere imza atıyorlar. Muhteşem İkili, merakla beklenen yeni bölümü ile perşembe 20.00’de Kanal D’de

Muhteşem ikili son bölümde neler yaşanmıştı?

Barca ve MKC’nin Özel Birimi, Fişek Ekrem’e büyük darbe vuruyor!

Hapisten çıktıktan sonra kendisini içeri atan hakim ve savcıyı öldüren Fişek Ekrem, kızını evlendirmek için hazırlıklara başlar. Barca ve MKC bu haberi duyar. Ekrem’i düğünde yakalamak için plan yaparlar. Özel Birim’deki polisler düğüne çalgı ekibi olarak sızmayı başarır. Barca ve MKC, düğün salonunun arka tarafında konuşlanırlar. Fişek Ekrem’e polisin operasyon düzenleyeceği haberi gelir. Düğün salonun arka kapısından kaçmaya çalışırken Barca ve MKC uzun namlulu silahlarla ona engel olmaya çalışırlar; fakat, kalabalık olan Ekrem kaçmayı başarır. Fişek Ekrem bu operasyon sonrasında mahalledeki egemenliğini kaybeder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler