Ana SayfaDizilerAğlama Anne Ekranlara Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Ağlama Anne Ekranlara Veda Ediyor!

Reyting yarışında geride kalan bir dizi daha, ekranlara veda edecek.Atv’ni final kararı verdiği dizi, bir süredir dirense de kanal, beklediği reytingi bulamayınca bitirmeye karar verdi!

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, atv’nin pazar akşamları seyirciyle buluşan Süreç Film imzalı “Ağlama Anne” dizisiyle ilgili final kararı alındı. Başrolünü Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in paylaştığı dizi, 13. bölümde ekrana veda edecek.

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

ATV, pazar akşamları seyirciyle buluşan “Ağlama Anne” dizisi için ilgili final kararı aldı…

Selim Bayraktar, Sezin Akbaşoğulları, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora, Nihal Koldaş ve Hüseyin Soysalan’dan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken “Ağlama Anne”de iki kız kardeşin dramatik hikâyesi ekrana taşınıyordu. Esin Gök’ün yazdığı, Feride Kaytan’ın ise yönettiği dizinin şu günlerde 12. bölümü çekiliyor.

Ağlama Anne reytinglere yenik düştü!

ATV fenomen dizisi Ağlama Anne final yapıyor. Ekranlarda iyi reyting alan hatta rakiplerini geçen Ağlama Anne dizisi final yapma kararı aldı. 13. bölümde final yapacak Ağlama Anne reytinglere yenik düştü. Ancak Pazar akşamları yayınlanan dizi bir çok diziden daha fazla izleniyordu.

ATV radikal karar! Ağlama Anne Yayından Kaldırıldı!

ATV çok radikal bir kararla iki kız kardeşin hayat hikayesini anlatan Ağlama Anne dizisini yayından kaldırdı. Ağlama Anne 11. bölümüyle pazara akşamı ekrana gelecek. Dizi için ilk anlaşılma olan 13 bölümden sonra sözleşme imzalanmadı. Dizi ekibi arkadaşlarıyla vedalaştı. Sevilen dizi Ağlama Anne 30 Aralık Pazar akşamı Final bölümüyle ekrana gelerek reyting hayatını sonlandıracak.

Ağlama Anne neden final yaptı?

Son zamanlarda iki kız kardeşinin hayat hikayesini anlatan ve  kadrosunda Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora gibi yıldız isimleri barındıran dizi 30 Aralık Pazar akşamı final yapıyor.

Ağlama Anne bitmesin!

Malesef reytinglere yenik düşen  Ağlama Anne Final kararı sonrası hayranları dizi bitmesin diye kampanyalar başlattı. Ancak dizi ekibi son sahneleri çekmeye başladı. Sabah saatlerinde sete gelen haberle birlikte Ağlama Anne resmen final yaptı. Dizinin başka bir kanala geçme ihtimali de bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler