Ana SayfaDizilerÇukur'da İdris Koçovalı Zamanı?

İlgili Postlar

Çukur’da İdris Koçovalı Zamanı?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 17 Aralık Pazartesi günü 47. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde İdris Koçovalı’nın atacağı adımlar dengelerin değişmesine sebep olacak.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’da yeniden İdris Koçovalı fırtınası esecek!

Çukur’un yeni bölümünde, Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak.

Çukur’da Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi dikkat çekerken, İdris Koçovalı ise beklenmedik bir adım atacak.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Vartolu’nun, “Aranızda birisi var, konuşuyor!” sözleri üzerine öfkeden deliye dönen Ersoy’un beklenmedik tepkisi Çeto ve Mahsun’u şaşırtıyor. Ersoy’un silah çektiği Vartolu’nun geri adım atmaması heyecanı yükseltirken, annesini eskisi gibi gören Selim gözyaşlarına hakim olamıyor.

Cumali’nin önemli bir gerçekle yüzleştiği tanıtımda Aliço, Saadet’le ilgili sözleriyle Yamaç’ı şaşırtıyor.

Çukur 47. bölüm fragmanı;

Dizinin yeni bölümünde Vartolu, Çeto ve Mahsun’a aralarında bir hain olduğunu söyleyerek Ersoy’u ima ediyor. Odada bulunan Ersoy, silahını çekip Vartolu’nun alnına dayıyor.

Bu arada eve giden Selim, annesini karşısında sağlıklı bir şekilde görünce büyük bir şok yaşayacak.

Cumali ise çok güvendiği adamının ihanetine uğradığını, onun Çeto’nun ekibinden olduğunu bulduğu yüzükle anlıyor ve onu boğmaya çalışıyor.

Aliço ise Yamaç’a çok önemli bir bilgi getiriyor. Çeto’nun evinden çıkan çöpleri karıştıran Aliço, bebek bezi buluyor ve bunu Yamaç’a getiriyor. Yamaç, ne olduğunu sorunca da Saadet’in bebeğinin olduğunu söylüyor.

Yamaç, bunu duyduktan sonra nasıl bir plan yapacak? Vartolu’nun çevirdiği gizli işlerin nedenini sonunda anlayacak ve harekete geçecek mi?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler