Ana SayfaDizilerAfili Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ne Karar Verecek?

İlgili Postlar

Afili Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ne Karar Verecek?

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Afili Aşk 22. yeni bölümüyle 13 Kasım Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceyda ile Yelda bir olup Ayşe’yi tehdit edip ondan kendilerinin söylediklerini tek tek yapmasını istiyorlar. Önce Ayşe, Kerem’in parası için evlendiğini zannetmesi için lüks bir araba istiyor. Kerem’in hiç bir şeyden haberi olmadan onun isteklerini yerine getiriyor. Bu duruma düşmekten mutsuz olan bir karar vermek zorunda kalır. Ayşe ne karar verecek?

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Ne Karar Verecek?

Afili Aşk 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ceyda’nın, Kerem ve Ayşe’nin evliliğiyle ilgili gerçeği Yelda’ya anlatmasından sonra Ayşe için zor günler başlar. Kerem ile arası yeni yeni istediği gibi olmaya başlayan Ayşe’nin bir seçim yapması gerekir. Yelda, Ayşe’yi Kerem’den ayrılıp evi terk etmesi için zorlar. Kerem, Ayşe’ye sonunda aşkını itiraf etmiştir ancak işler iyice karışmıştır. Ayşe, ne yapacağını bilemez haldedir ve bir karar vermek zorunda kalır.

İşte Afili Aşk 22. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/HvGRG_aCjTI

AFİLİ AŞK 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceyda. Kerem’le Ayşe’nin sahte bir evlilik yaptığını Yelda’ya anlatır. Kerem, Ayşe’ye aşık olmuştur ve artık ondan başkasını gözü görmez. Şirketin yeni yüzü olarak Kerem, Ayşe ile beş yıllık sözleşme yapmaya karar verir. Bunu duyan Ceyda çıldırır. Fotoğraf çekimleri Ayşe’nin mahallesinde yapılır. Yelda, Kerem’in Ayşe’den hoşlanıp hoşlanmadığını testten geçirir. Kimsenin bardağından içmeyen Kerem’e, yaptığı limonatayı önce Ayşe’ye sonra oğluna tattırır.

Kerem, Ayşe’nin içtiği bardaktan içinde ondan hoşlandığını anlar. Ayşe’nin fotoğrafları beğenilir. Ayşe beş yıllığına şirketin yüzü olmuştur. Volkan, Gonca’ya sevdiğini itiraf ettikten sonra şirkete gelen kızın kuzeni olmadığını, onunla takıldığını söyler. Gonca, Volkan’ın o kızla dört gün önce takıldığını öğrenince onu affetmez . Ayşe’de, Kerem’in aynı gece çapkınlık yaptığını zannedip ona tavır almaya başlar.

Ancak Rıza abisinin, Kerem’in sabaha kadar arabanın içinde uyuduğunu söyleyince yumuşar. Yelda, mutfakta Ayşe’yi yakalayıp her şeyi bildiğini ailesinin de bilmesini istemiyorsa ne isterse onu yapması gerektiğini söyler. Kerem, bahçede Ayşe’nin yanına giderek kuğuyu onun avucuna koyup onu sevdiğini söyler.

 Afili Aşk 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yelda İle Ceyda Bir Olup Ayşe’yi Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler