Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima ve Metin Hara evleniyor mu?

İlgili Postlar

Adriana Lima ve Metin Hara evleniyor mu?

Adriana Lima ve Metin Hara evleniyor mu? Uzun zamandır aşklarını dolu dizgin yaşayan Adriana Lima ve Metin Hara çifti evleniyor mu? Adriana Lima’nın sosyal medya hesabından yaptığı Metin Hara ile ilgili paylaşım kafaları karıştırdı. Ünlü çift, evlilik yoluna mı girdi? Yoksa düğün hazırlıkları mı başladı? Detaylar haberimizde…

Adriana Lima’dan Metin Hara Paylaşımı! “Seninle Gurur Duyuyorum Aşkım”

Adriana Lima ve Metin Hara evleniyor mu?

Brezilyalı model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara evleniyor mu? Bir buçuk yıldır devam eden büyük aşk, evlilikle mi taçlanıyor? Adriana Lima ve Metin Hara, dünya evine mi giriyor? Evlilik haberlerinin gündeme gelmesinin nedeni, güzel model Adriana Lima’nı sosyal medya hesabından yaptığı evlilik ile ilgili mesaj içeren paylaşımı oldu.

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima’dan evlilik sinyali

Adriana Lima, sosyal medya hesabından “Üretken, akıllı bir kadınla evli olduğunu hayal et! O zaman dünyanın herhangi bir yerinde, bir sorunun olduğunda şöyle söyleyeceksin: Önce karımı arayayım, o bir çözüm bulacaktır.” paylaşımını yaptı. Lima’nın bu paylaşımı, akıllara Metin Hara ile evlilik mesajı verdiği şeklinde yorumlara neden oldu.

Metin Hara Kimdir?

Metin Hara’dan sevgilisi Adriana Lima’ya tam destek

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, 18 yıldır Victoria’s Secret defilelerinde yer alıyordu. Lima, geçtiğimiz günlerde son kez Victoria’s Secret defilesinde yer aldı. Duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına boğulan Adriana Lima’ya destek, sevgilisi Metin Hara’dan gelmişti. Hara, Lima’ya “Hiçbir şey, gözyaşları içinde ağır çalışan bir kadının yüzünde gülücükler açmasından daha kutsal değildir. Sen beni dünyanın en şanslı erkeği yaptın. Ben senin gülmene şahidim.” sözleri ile destek vermişti.

Şimdi gözler Adriana Lima ve Metin Hara çiftinden gelecek evlilik haberlerine çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler