Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima Survivor yarışmacısının yakın arkadaşı çıktı!

İlgili Postlar

Adriana Lima Survivor yarışmacısının yakın arkadaşı çıktı!

Survivor 2018’in gönüllüler takımında mücadele den yarışmacısı Marcus’un, dünyaca ünlü model Marcus’un yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Acul Ilıcalı, gerçeği açıklarken Lima’nın kendisine Marcus için mesaj attığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Acun yine bombayı patlattı

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2018’e Adriana Lima ve Marcus arkadaşlığı damga vurdu. Yarışmanın konsey bölümünde, Acun Ilıcalı bombayı patlattı.

Adriana Lima ve Survivor Marcus yakın arkadaşmış

Acun Ilıcalı, Survivor’ın bu sezonunda önceden tanıdığı isimlerin olduğunu ifade etti. İIlıcalı, Cumali, Ramazan Marcus’u yarışmadan önce tanıdığını açıkladı. Özellikle Marcus hakkında bomba bir açıklama yaptı. Uzun yıllardır Marcus’u tanıdığını açıklayan Ilıcalı, dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın Marcus’un yarışmaya gireceğini öğrendiği zaman kendisine mesaj attığını, Marcus Survivor’a giriyormuş diyerek şokta olduğunu ifade etti. Lima’ya “Evet” yanıtını verdiğini söyleyen Acun Ilıcalı, karşılık olarak ünlü modelin “Yapamaz” dediğini söyledi. Ilıcalı da yanıt olarak “Yapacakmış” dediğini söyledi. Marcus, Acun Ilıcalı ve Adriana Lima’nın diyaloğunu duyunca “Adriana Lima benden daha çok izlemiş galiba, ben bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum. Ama evet o da öyle dedi.” dedi. Bu anlar yüzlerde tebessüm oluştursa da gönüllüler takımında mücadele eden Marcus’un dünyaca ünlü güzel model Adriana Lima ile yakın arkadaş olması geceye damgasını vurdu.

Adriana Lima ve Survivor yarışmacısı Marcus, Miami’den tanışıyormuş. Marcus ve Lima, iki yakın arkadaşmış.

Survivor Marcus kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler