Ana SayfaKimdirSurvivor Marcus kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Marcus kimdir?

Survivor All Star yarışmasında mücadele edecek isimler bir bir belli olurken, gönüllüler takımının en dikkat çeken ismi Marcus oldu. Macerayı tatmaya geldiğini ifade eden tam ismi ile Yiğit Marcus Aral, yarışmanın en iddialı yarışmacılardan biri olarak adından söz ettirecek gibi görünüyor. Peki, Marcus kimdir? Survivor gönüllüler takımında mücadele eden Marcus, yarışmadan önce ne yapıyordu? Survivor gönüllüler takımından Marcus hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 gönüllüler takımından Marcus kimdir?

Survivor yarışmacısı olarak adını duyuran Marcus’un tam ismi Yiğit Marcus Aral’dır. Survivor Marcus, University Of Miami’de eğitim gördü. Yiğit Marcus Aral, üç yıl boyunca İstanbul’da bir model ajansında görev aldıktan sonra California’ya yerleşti. California’da da İstanbul’da yaptığı işini devam ettirdi. Şirketin yöneticiliğini yapan Yiğit Marcus Aral, aslında yazılım mühendisi.

Evi ve yaşamı bırakıp gitmek zor

Yiğit Marcus Aral, Survivor’a katılmak için hayatındaki her şeyi geride bıraktı. Kendine has tarzı ve sakin tavırları ile dikkat çeken Survivor Marcus, sosyal medya hesabında “Evi ve yaşamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabası ama şu an zaman macera zaman” paylaşımını yaparak, gitmenin her zaman zor olduğunu ifade etti.

Farklı tarzı ile dikkat çeken Yiğit Marcus Aral, Survivor All Star’ın en dikkat çekici yarışmacılarından biri. Yarışmada, gönüllüler takımında mücadele edecek.

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı’nda Yiğit Marcus Aral’ın dışında Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Birsen Bekgöz gibi yarışmacılar da yer alıyor. Bu isimlerin hepsi, birbirinden iddialı.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Survivor All Star 2018 sezonu, 10 Şubat günü yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler