Ana SayfaÜnlülerAcun Medya Danla Bilic YouTube Videosuna Telif Attı

İlgili Postlar

Acun Medya Danla Bilic YouTube Videosuna Telif Attı

Youtube fenomeni Danla Bilic Youtube videosunda telif yedi. Acun Medya tarafından videoya telif gönderildi. İşte detaylar.

Youtube fenomeni Danla Bilic, yüklediği videolar ile binlerce kişi tarafından takip edilirken, yayınlanan son video Acun Medya engeline takıldı. Danla Bilic telif yiyen videoyu tekrar hesabına yüklese de ikinci telif de yine gönderildi. Telif sonrasında sistemden kaldırılan video nedeniyle fenomen bu videoyu kullanamadı.

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic neden uyarı aldı?

Video paylaşımı sonrasında videoyu izlemek için açan kullanıcılar  “Acun Medya tarafından bulunan bir telif hakkı talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” uyarısı ile karşılaşırken video içeriği daha sonradan öğrenildi. Videoda dedikodu yaptığı öğrenilen fenomenin Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ve Zeynep Ilıcalı üzerinden magazinsel bir konuşma yaptığı öğrenildi. Kısa sürede olsa yayında kalan videonun yüksek izlenmeye ulaştığı öğrenilirken, Danla Bilic konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Bilic ilk önce  “noldu ya foton gitti” şeklinde bir mesaj gönderdi. Sonrasında ise Şeyma Subaşı ile video çekmesi halinde durumu kabul edebileceğini belirtti.

Danla Bilic tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı cephesine çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler