Ana SayfaÜnlülerHarun Kolçak'ı 1. ölüm yıldönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz. Harun Kolçak neden...

İlgili Postlar

Harun Kolçak’ı 1. ölüm yıldönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz. Harun Kolçak neden vefat etti?

Harun Kolçak’ı 1. ölüm yıldönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz. Harun Kolçak neden vefat etti? Usta sanatçı Harun Kolçak aramızdan ayrılalı koskoca tam bir yıl oldu. Harun Kolçak’ı 1. ölüm yıldönümünde unutmadık. Harun Kolçak neden vefat etti? Detaylar haberimizde…

Ölümünden sonra Harun Kolçak’ın şarkısına klip çekildi!

Harun Kolçak’ı özlem ve rahmetle anıyoruz

Müzik dünyasının eşsiz seslerinden usta sanatçı Harun Kolçak’ı birinci ölüm yıl dönümünde hasret ve rahmetle anıyoruz. Magazin haberleri olarak, Harun Kolçak’a rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Harun Kolçak kimdir?

Harun Kolçak neden ve ne zaman vefat etti?

Sanat kariyeri boyunca birbirinden değerli çalışmaya ve efsane şarkılara imza atan usta sanatçı Harun Kolçak, 19 Temmuz 2017 tarihinde aramızdan ayrıldı. Kolçak’ı bizden ayıran amansız bir hastalıktı. Harun Kolçak, 2014 yılında prostat kanserine yakalanmıştı. Geçirdiği ameliyatın ardından kanseri maneviyatı ile yendiğini ifade etmişti. Ancak, 2016 yılının Haziran ayında amansız hastalık yeniden nüksetti. Ameliyatın ardından 8 Temmuz günü yoğun bakımdan çıktı. Evinde dinlenen Harun Kolçak, 2017 yılının Temmuz ayında yeniden hastaneye kaldırıldı. Durumu kötüleşen Harun Kolçak, yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 Temmuz 2017 günü 62 yaşındayken hayatını kaybetti. Harun Kolçak’ın vefat haberi, ailesi başta olmak üzere, sevenleri ve sanat camiasını yasa boğdu.

İrem Derici, Harun Kolçak’ı unutmadı

Harun Kolçak’ın ilk ölüm yıldönümünde, son zamanlarında onunla birlikte çalışma imkanı yakalayan İrem Derici de duygusal bir paylaşımla usta sanatçıyı andı. Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “1 yıl oldu sen gideli… 1991’de yaptığın şarkı her sahnemde, her yaştan insanın dilinde… İlk aylarda ağlayarak söylüyordum o enerjik şarkıyı. Sonra dedim, İrem kendine gel, izliyordur bu tatlı deli seni bi’ yerlerden, üzme onu, daha da çok eğlendir izleyicini! Özledim seni, çok hem de! Önemli bir konu için telefonlaşıp kesinlikle konuyla alakasız mevzulara girip saçma sapan gülme krizlerimizi özledim. Azmini özledim. Bu son oynadığın klipti, niyetin de yoktu o gün oynamaya, halin de. Harun 1 senkron alacağız kalk haydi n’olur dedim, kalktı ve bir anda enerji saçmaya başladı. Sarıldı bana, iyi ki zorladın deli kız dedi… Keyfin yerindedir umarım. Gerçi sen her durumda kendine bi’ güzellik yaratır, bulunduğun ortamı cennet bahçesine çevirirsin. Harun’um, emanetin bizde, için rahat olsun. Seni seviyorum.” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler