Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Ünlü Fenomenlerle İddiaya Girdi. Kaybeden Bakın Ne Alıyor..

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Ünlü Fenomenlerle İddiaya Girdi. Kaybeden Bakın Ne Alıyor..

Sosyal medya da yapılan bir canlı yayına katılan televizyoncu Acun Ilıcalı, ünlü fenomenler Reynmen ve Berkcan Güven, sohbet esnasında iddiaya girdi. Ünlü fenomenlerin ,Exxen projesinde yapacakları program platformun en çok izlenen programı olursa eğer, Acun, iki ünlüye istedikleri bakın neyi alacak. Ünlü medya patronunun efsane hediyesi ve Detaylar Haberimizde..

Melek Şarkısıyla Fırtınalar Estiren Reynmen’in Klibine Harcadığı Para Dudak Uçuklattı..

Acun Ilıcalı, Ünlü Fenomenlerle İddiaya Girdi. Kaybeden Bakın Ne Alıyor..

Yaptığı her hareket ile Magazin Haberleri‘ne son dakika olarak girmeyi başaran Acun Ilıcalı‘nın Exxen projesi için yapacağı programlar yavaş yavaş belli olmaya başladı bile. Yayınlanacak olan programların birinde ünlü sosyal medya fenomenleri olan Reynmen ile Berkcan Güven yer alıyor..

Son Model Lüks Otomobil İçin İddaya Girdiler..

Acun Ilıcalı, Berkcan Güven ve Reynmen, TikTok adlı uygulamasından bir canlı yayın ile Exxen’de yayınlanacak olan programla alakalı bilgiler verdiler. Sohbet sırasında ünlü televizyoncu ile Reynmen canlı yayında iddiaya girdi. Berkcan ve Reynmen ‘in hazırlayacakları program platformun eğer en çok fazla izlenen programı olursa Ilıcalı, ünlü feomenlere istedikleri birer lüks otomobili alacak. Ancak iddiayı kaybederlerse Berkcan Güven ve Reynmen, Acun Ilıcalı’ya seçeceği otomobili alacak.

Reynmen Kimdir?

Berkcan Güven Kimdir?

Acun Ilıcalı, Berkcan Güven ve Reynmen
Acun Ilıcalı, Berkcan Güven ve Reynmen

Acun’un Merhameti Yine Devrede..

Ünlü televizyoncu, eğer bu iddiayı kazanırsa çok pahalı bir otomobil istemediğini fakat kaybederse de Berkcan Güven ve Reynmen’e istediği arabayı kesin alacağını açıkladı..

Acun Ilıcalı Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler