Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Reynmen'i Sildi

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Reynmen’i Sildi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı araları kısa bir süre önce gerçekleşmeyen bir proje yüzünden açılan Reynmen’le tüm bağını kopardı. Acun Ilıcalı Reynmen’i sildi. Acun Ilıcalı ve Reynmen arasındaki gerginliğin nedeni ne? İşte detaylar;

Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah Arasında Gerginlik

30 yaşlarındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sosyal medyada Reynmen ismiyle anılan 24 yaşındaki  fenomen Yusuf Aktaş, evlerinin parkında tenis oynarlarken gazetecilerin objektiflere yakalanmışlardı. Hatta ünlü ikiliyi görenler “yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllarına getirmişlerdi. Öte yandan Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz haftalarda aşk hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Beraber tenis oynarken yakalanan ve aralarında yakınlaşma olduğu iddia edilen ikiliden Farah Zeynep Abdullah; “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Hayatımda kimse yok” ifadeleriyle iddiaları yalanlamışdı. Güzel oyuncunun “kimse yok” söylemi, ünlü fenomeni  sinirlendirdi. Oyuncunun son açıklamasının ardından Reynmen, Farah Zeynep Abdullah’ı sosyal medyadan takibi bırakıverdi.

Exxen Projesi Reynmen Yüzünden İptal Oldu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Reynmen adıyla tanınan Youtuber Yusuf Aktaş’ı Survivor çekimleri için adaya davet etmiş, fenomen ismin Youtube kanalına destek vermişti. Ardından ikili, Exxen projesi için anlaşmış ancak proje iddiaya göre Reynmen yüzünden iptal olmuştu.

Reynmen Kimdir?

Acun Ilıcalı Reynmen’i Sildi

Acun Ilıcalı ve Reynmen arasında projenin iptali yüzünden başlayan bu gerginlik, yeniden alevlendi. Fenomen ismin, yaptığı “Bu halk Survivor neden izler” açıklaması sonrası Ilıcalı ile aralarındaki iplerin iyice gerilmesine sebep oldu. Ünlü televizyoncu, Reynmen’i açıklama sonrası sosyal medya hesabı Instagram‘dan sildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler