Ana SayfaDünyaAcun Ilıcalı "Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz"

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı “Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz”

2017’nin dünya çapında en çok konuşulan ismi hiç kuşkusuz Nusret Gökçe idi. Kaliteli etleri ile bilinen Nusret’in Miami’de açtığı yeni restoranına Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı ile ziyarete gitti.

Amerika, Türkiye ve Dubai’de restoranları bulunan gitgide restoran zincirini genişletmeye devam eden Nusret Gökçe, Acun Ilıcalı ile dostluğu ile de biliniyor. Adada Ilıcalı ile jetski turu yapıyor, Survivor yarışmasına konuk oluyor. Yani kısacası çoğu zaman birlikte vakit geçiriyorlar. Nusret’in yeni açtığı restorana ziyarete giden Acun, Nusret’i yalnız bırakmadığını söyledi.

“CEFASINI ÇEKTİK, SEFASINI SÜRÜYORUZ”

Nusret, Miami’de yeni açtığı restoranına ziyarette bulunan dostu Acun Ilıcalı’yı Instagram hesabından videoya çekerek paylaştı. Videoda Ilıcalı, “İlk günde yanındaydık şimdi de yanındayız. Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz. Miami Nusret’ten selamlar” diyerek her zaman Nusret’in yanında olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı "Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz"

Survivor’e Katılması Bekleniyor!

Son günlerin yine en çok merak edilen yarışması olan Survivor 2018 All Star Ünlüler Gönüllüler’in önceki senelerinde Nusret Gökçe’yi adaya davet ederek yarışmayı kazanan yarışmacılara ödül olarak Nusret’in elinden et sunmuştu. Bu sene de Acun’un Survivor yarışmasına kadim dostu Nusret’i yarışmacı olarak getirmesi bekleniyor.

Acun Ilıcalı "Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz"

Mangal Partilerine Katılıyor!

Geçtiğimiz günlerde DJ Khaled’in Los Angeles’ta bulunan evinde düzenlenen mangal partisinde etleri Nusret pişirmişti. Şu sıralar da şarkıcı Beyonce’un Nusret’e mangal partisi için davet yaptığı konuşuluyor. Nusret, Beyonce’un bu mangal partisi için 20 bin dolar yani 75 bin TL ücret alacağı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı "Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz"

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler