Ana SayfaÜnlülerBir Günde Boşandılar!

İlgili Postlar

Bir Günde Boşandılar!

Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, 3 sene önce çocuğunun geleceği için boşanmaktan vazgeçtiği eşi Nesrin Yonarlar’dan anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Haluk Levent ile eşi Nesrin Yonarlar 2004 yılında Sultanahmet’teki Binbirdirek Sarnıcı’nda sade bir düğün töreniyle evlendi. Düğünlerinde Nesrin Yonarlar’ın şahitliğini Mahsun Kırmızıgül, Haluk Levent’in şahitliğini Erhan Aygün yaptı. Çiftin nikahını dönemin Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci kıymıştı. Çiftin bir kızları dünyaya geldi. Ancak, iddiaya göre mutlu giden evlilikte mutluluk uzun sürmedi. Haluk Levent ile eşi üç yıl önce boşanmak üzere mahkemeye başvuruda bulundu. Ancak çocuklarının geleceğini düşünen çift boşanmaktan o dönem vazgeçti.

Haluk Levent Nafaka Verecek

Çift devam eden sorunları sebebiyle önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi’ne anlaşmalı olarak yeni bir boşanma dilekçesi sundu. Bir gün sonra çift, hakim karşısına çıktı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle boşanma taleplerini yineleyen çiftin talebini kabul eden mahkeme heyeti çiftin boşanmasına karar verdi. Mahkemeye sunulan boşanma protokolünde, Haluk Levent’in çocuğuna nafaka vereceği ve okul masraflarını karşılayacağı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler