Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı, Adem Kılıççı'ya rest çekti: "Bundan sonra küfür duymayayım!"

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Adem Kılıççı’ya rest çekti: “Bundan sonra küfür duymayayım!”

Adem Kılıççı ve Furkan Kızılay’ın yaşadığı tartışma Survivor’a damgasını vurdu. Tartışmaya müdahale eden Acun Ilıcalı, Adem Kılıççı’yı sert bir dille uyardı ve “Bundan sonra küfür duymayayım” dedi. İşte detaylar…

TV 8 ekranlarının iddialı yarışma programı Survivor’ın dün akşamki bölümüne Adem Kılıççı ve Furkan Kızılay’ın kavgası damga vurdu. Kılıççı, Acun Ilıcalı’dan uyarı aldı.

Furkan Kızılay ile polemik yaşayan Adem Kılıççı, konu ile ilgili “Kurduğum cümlenin yanlış olduğu doğrudur. Kişinin şahsına hakaret etmedim. ‘Boyundan büyük konuşuyorsun, adam ol’ anlamında söyledim. Refleks icabı ağzımızdan böyle şeyler çıkabiliyor. Ailesine, karakterine hakaret de yapmadım.” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, konuyu konseyde gündeme getirdi ve Adem Kılıççı’ya uyarıda bulundu. Ilıcalı, “Soyut bir konu değil, somut bir konu. ‘Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum’ diyorsun, ben hakaret ettiğin konusunda eminim. ‘Öyle düşünmüyorum’ ne demek, zaten ediyorsun. Bundan sonra hiçbir şekilde küfür ya da küfürvari bir kelime duymayalım. Survivor’da bazıları sinirlerine hakim olamıyor. İnsanlara ağzından böyle bir şey kaçamaz. Hiçbir yarışmacımız diğerine küfür edemez. Bütün yarışmacılarımız bizim güvencemiz altında. Bundan sonra böyle şeyler olmasın.” diye konuştu.

Neredeyse yayınlandığı her bölüm ile reyting rekorları kıran, izleyiciyi ekran başına kilitleyen yarışma programı Survivor’da artı sinirler gerilmeye başladı. Açlıkla mücadele etmelerinin yanında zorlu ada şartları ile de mücadele eden yarışmacıların sinir sistemleri iyiden iyiye bozuldu.

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler