Ana SayfaÜnlülerAblası sokak ortasında öldürülen damat adayı Birkan, mezarı başında intikam yemini etti!

İlgili Postlar

Ablası sokak ortasında öldürülen damat adayı Birkan, mezarı başında intikam yemini etti!

Ablası sokak ortasında öldürülen damat adayı Birkan, mezarı başında intikam yemini etti! Ablası sokak ortasında kurşuna dizilerek öldürülen ünlü damat adayı Birkan Key, ablasının mezarı başında intikam yemini etti. Birkan Key, ablasına “Bunu kim yaptıysa yanına kalmayacak söz veriyorum.” diye seslendi ve intikam yemini etti. Detaylar haberimizde…

Evlilik programlarının fenomeni Birkan Key’in ablası öldürüldü!

Fenomen damat adayı Birkan Key’in ablası öldürüldü

Bir dönem izdivaç programında fırtınalar estiren popüler damat adayı Birkan Key, son günlerde ablasının sokak ortasında öldürülmesi haberleri ile gündeme geldi. Birkan Key’in ablası Kader Key, iş yerinden çıkıp evine doğru ilerlerken ilişkisi olduğu iddia edilen Uğur G. tarafından sokak ortasında öldürüldü. Uğur G.’nin Kader Key’i iş çıkışı takip ettiği ve önünü keserek tartışmaya başladığı iddia edildi. İddialara göre; sokak ortasında tartışan Kader Key ve Uğur G. arasındaki gerilim artınca, Key’in ilişki yaşadığı iddia edilen Uğur G. çıkardığı silahla Kader Key’e altı el ateş etti ve yol ortasında öldürdü. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yara alan Kader Key, olay yerinde hayatını kaybetti.

Birkan Key kimdir?

Birkan Key intikam yemini etti

Birkan Key, ablasının vefatından günler sonra mezarı başında ziyaret etti. Ablasının acısını yaşayan Key, mezar başında intikam yemini etti. Ablasının mezarının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Birkan Key, paylaşımına “Kardeşin geldi sen merak etme, her zaman yanındayım. Çocukların bana emanet merak etme. Sen rahat uyu bunları kim yaptıysa yanlarına kalmayacak sana söz veriyorum.” şeklinde bir not yazarak intikam yemini etti.

İşte Birkan Key’in intikam yemini paylaşımı

Ablası öldürülen Birkan Key, kadın cinayetlerine isyan etti

Fenomen damat adayı Birkan Key, ablasının vefatının ardından “Acımız büyük. Akşam saat 8-9 sıralarında olay gerçekleşiyor. Polisten aldığımız bilgiye göre, ablam sokak ortasında kurşunlanarak öldürülüyor. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Şu an konuşurken içim titriyor. Konuşamıyorum. Artık bu kadın cinayetlerine dur denilmesi gerekiyor. Yani bu ne demek? Bir kadının altı el kurşunlanarak öldürülmesi ne demek? Bu bir cahiliyet olamaz. Bu zalimlik, zulüm nedir yani?” dedi.

Ablası sokak ortasında öldürülen damat adayı Birkan, mezarı başında intikam yemini etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler