Ana SayfaDizilerMüge Anlı Gözyaşlarına Boğuldu Bilseydim Böyle Bir Konu İşlemezdim!

İlgili Postlar

Müge Anlı Gözyaşlarına Boğuldu Bilseydim Böyle Bir Konu İşlemezdim!

Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının önceki gün ki bölümünde, Anlı gözyaşları içinde gelen bir itirafı açıkladı. Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu bilseydim böyle bir konu işlemezdim dedi.

Müge Anlı kimdir?

Müge Anlı Bilseydim Böyle Bir Konu İşlemezdim!

Afyonkarahisar’da yaşanan feci olayda, genç kızın öz babasının, annesine ve kendisine uyguladığı şiddete ve babasının arkadaşının, kendisine uyguladığı tacizine dayanamayıp, annesini korumak için babasını öldürüp annesiyle birlikte tandırda yaktıklarını itiraf etti. Tüm ekip gözyaşlarına boğulurken Türkiye’nin her yerinden avukatlar harekete geçti.

Kıymet hanım yayından sonra konuşacağım dedi ve 15 yaşındaki çocuğun da ifadesi alındı. Çocuk, anlaştıkları gibi annesinin öldürdüğünü ifade ediyor. Olayın iç yüzü aslında kızını korumaya çalışan bir anne vardı. Genç kızın annesini korumak içinde olsa babasını öldürdüğü ortaya çıktı.

Babam annemi öldürecekti babamı öldürmek zorunda kaldım!

Abdullah Gazi Akbıyık, 18 Ocak günü kaybolmuştu. Boşandığı eşinden kurtulamayan ve birlikte yaşamaya devam eden Kıymet Albayrak, eşinin kaybolmasından 10 gün sonra polise başvurmuştu. Akbıyık’ın ortaya çıkmaması üzerine, kardeşleri Müge Anlı’nın programına katılarak 52 yaşındaki adamın kaybolmasında eşi Kıymet hanımın parmağı olduğunu ileri sürdüler.

Genç kız itirafında, babasının sürekli hapishaneye girip çıktığını, çocuğu yaşındaki sevgileri olduğunu, bunları eve getirip annesine hizmet ettirdiğini, annesine ve kendisine şiddet uyguladığını hatta daha önce şikayette bulunup sığınma evlerine gittiklerini gözyaşları içinde anlattı. Genç kız o gece, babasının alkollü eve geldiğini, annesinin kafasına silah dayayıp bir senet imzalatmaya çalışırken kendisinin araya girmesiyle silahın patladığını anlattı. Genç kızın 15 yaşındaki kardeşinin de yardımı ile tandıra götürüp yaktıklarını anlattı.

Üniversiteye hazırlanan genç kıza, hangi üniversiteyi kazanmak istiyorsun diye soran Müge Anlı, İzmir Edebiyat fakültesi edebiyat bölümü okumak istiyordum diyen genç kızın bütün hayatının kararmasına dayanamayan tüm stüdyo gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye’nin her tarafından Avukatlar harekete geçti!

Müge Anlı programında, canlı yayınında yaşanan bu olay üzerine programın avukatı Rahmi Özkan konuyu üstlenmek istediğini söyledi.  Türkiye’nin birçok yerinden avukat Müge Anlı’ya canlı yayınında genç kıza sahip çıkacaklarını belirtiler.

Müge Anlı Acı Haberi Canlı Yayında Verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler