Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? İşte o açıklama

İlgili Postlar

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? İşte o açıklama

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor? Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin, Müslüm filminde Müslüm Gürses’in gençliği rolünde oynayan Şahin Kendirci ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Genç oyuncu ve şarkıcı aşk mı yaşıyor? Aşk bombasının ardından beklenen açıklama geldi. Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk yaşadıkları iddiaları hakkında açıklamalarını yaptı. İddialar doğru mu? Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk yaşadıkları iddialarını kabul etti mi? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’den Dikkat Çekici Koltuk Pozu!

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk yaşıyor iddiası

Kıs süre öncesine kadar Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı haberleri ile sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni bir aşk haberi ile gündemde. Aleyna Tilki’nin, genç oyuncu Şahin Kendirci ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Aleyna Tilki kimdir?

Şahin Kendirci’den Aleyna Tilki ve aşk açıklaması

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve büyük ses getiren, usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alan Müslüm filminde rol alan ve Müslüm Gürses’in gençliğine hayat veren genç oyuncu Şahin Kendirci, Aleyna Tilki ile aşk yaşamaya başladıkları iddialarının gündeme gelmesinin ardından açıklama yaptı. Aşk iddiaları hakkında açıklama yapan Şahin Kendirci, 2. Sayfa isimli televizyon programına telefon bağlantısı ile katıldı ve Aleyna Tilki’nin şarkıcılığını ve sesini çok beğendiğini, ancak kendisi ile daha önce hiç tanışmadıklarını söyledi.

Şahin Kendirci kimdir?

Aleyna Tilki cephesinden aşk açıklaması

Şahin Kendirci ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Aleyna Tilki cephesinden de bir açıklama geldi. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin menajerlik şirketi, aşk iddialarının ardından yaptığı açıklamada, iddiaların aslı olmadığını ifade etti.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzun süre Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı haberleri ile gündemdeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler